Tripla inaugurare la Nadlac

De Simion Todoca
1Comentariu
Tripla inaugurare la Nadlac
Deputatul colegiului 7, Ştefan Petru Dalca, a tăiat panglica la biroul parlamentar, sediul PP-DD Nădlac şi asociaţia umanitară „Ajută o inimă”

NĂDLAC. Deputatul PP-DD pe colegiul 7, Ştefan Petru Dalca, a supervizat, la sfârşitul săptămânii, inaugurarea cabinetului parlamentar, a sediului organizaţiei de la Nădlac, precum şi a biroului asociaţiei „Ajută o inimă”, toate în aceeaşi clădire.

Preşedintele asociaţiei, d-na Mariana Hălmăjan, liderul PP-DD Nădlac- Bogdan Valentin Tocilă şi deputatul au precizat că „Ajută o inimă” este o asociaţie non profit, având ca obiect de activitate sprijinirea familiilor nevoiaşe, copiilor şi persoanelor în vârstă. Pe de altă parte, inaugurarea sediului a coincis cu reunirea liderilor PP-DD din colegiu, care au dezbătut strategia partidului în vederea alegerilor prezidenţiale de anul viitor, dar şi inventarierea problemelor cu care se confruntă cetăţenii, susceptibile de a fi puse în atenţia guvernanţilor de către deputatul Ştefan Petru Dalca.

„Este falsă ideea că parlamentarii au doar obligaţia de a face legi, cum spun cei care nu ştiu, nu pot sau nu vor să îi ajute pe cei care i-au trimis în Parlament. Oricare parlamentar trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă pentru ca oamenii să aibă o viaţă mai bună, iar sprijinirea înfiinţării şi funcţionării acestei asociaţii este un exemplu în acest sens. Sper că a sosit momentul ca nicio comunitate să nu mai fie luată în seamă doar în funcţie de culoarea politică a celor care sunt la putere, fie pe plan local, fie pe plan naţional. Dincolo de votul politic din Parlament, avem datoria de a încerca să-i ajutăm pe oameni să-şi rezolve problemele, în aşa fel încât să fie îndeplinită cea mai importantă prevedere din Constituţia României : statul este obligat să asigure cetăţenilor dreptul la o viaţă decentă ”, a declarat deputatul.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor