Tunisia, interesata de UVVG

De Vasile Filip
ARAD. O delegaţie din Tunisia, condusă de Excelenţa Sa Mahbouba Chebbi Guiga, ambasadorul Tunisiei în România, a vizitat, în data de 15.11.2012, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”.

D-na ambasador Mahbouba Chebbi Guiga a avut o întrevedere cu preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prof. univ. dr. Aurel Ardelean şi s-a întâlnit cu studenţii tunisieni şi conducerea Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară.

Prof. univ. dr. Liana Moş, decanul Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară, a subliniat că doamna Mahbouba Chebbi Guiga, ambasador al Tunisiei a vizitat pentru a doua oară UVVG. „Este o colaborare care se desfăşoară datorată faptului că avem o comunitate academică reprezentată prin studenţii tunisieni din Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”. D-na ambasador a vizitat baza didactică, Centrul de Cercetări şi facilităţile pe care le oferim studenţilor de la Universitatea noastră. I-am prezentat planurile de învăţământ şi sistemul de evaluare a studenţilor, iar comunicarea dintre noi a fost una fructuoasă şi benefică în ambele direcţii”.

D-na Mahbouba Chebbi Guiga, ambasadorul Tunisiei în România, a declarat: „Sunt încântată să mă aflu în Arad pentru a doua oară de când sunt ambasador al Tunisiei în România. În cadrul UVVG, avem un număr de aproximativ 150 de studenţi din Tunisia, care învaţă la Facultatea de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară. Avem parte de toată înţelegerea responsabililor Universităţii «V. Goldiş» şi sunt foarte satisfăcută de rezultatele vizitei mele la Arad”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !