Un nou adjunct la IŞJ Arad

De Monica Ardelean
11Comentarii
Un nou adjunct la IŞJ Arad
Fostul director al Liceului German este numit pe postul lăsat liber de Anca Stoenescu.

Maria Borlea, fostul director al Liceului Adam Muller Gutenbrunn, este noul inspector şcolar general adjunct. Ea ocupă postul lăsat liber de Anca Stoenescu, după ce aceasta nu a obţinut punctaj suficient la proba scrisă a examenului de la Bucureşti. Conform regulilor, cei care au participat la concurs dar nu l-au luat, nu mai pot fi numiţi cu mandat pe post şi, ca atare, la Arad unul din cele două posturi de adjuncţi au rămas libere. Cel de al doilea candidat, Nicolae Pellegrini, a promovat concursul şi ocupă în continuare funcţia de conducere din cadrul IŞJ Arad.

Maria Borlea îşi anunţase şi ea participarea la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, dar candidatura ei a stârnit vâlvă şi a fost subiectul unei interpelări la Ministerul Educaţiei. Senatorul Mihai Fifor a transmis, imediat după finalizarea termenului de depunere a candidaturilor, o adresă către Ministerul Educaţiei acuzând nereguli legate de modul în care a fost întocmit şi preluat dosarul Mariei Borlea. Dosarul a fost respins şi, ca atare, Maria Borlea nu a mai intrat în concurs, dar a rămas, se pare, una din opţiunile pentru funcţia de adjunct.

Numirile pentru ambii inspectori şcolari generali adjuncţi au venit la finele săptămânii trecute.

Nu a reuşit

Imediat după examenul de la Bucureşti, actualul inspector şcolar general Claudius Mladin a încercat, conform informaţiilor noastre, să desfiinţeze cel de al doilea post de adjunct al IŞJ, dar se pare că în cele din urmă Ministerul Educaţiei a decis să păstreze ambele posturi de adjuncţi la Arad.

Taguri: , , ,


11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor