Un poliţist a creat o parodie video

Un poliţist a creat o parodie video
Scandal la poliţia din San Francisco. Şeriful local este profund indignat de libertăţile pe care şi le-au câţiva dintre subalternii săi. Unul a fost chiar sancţionat pentru încercarea de a-şi pune în evidenţă talentele de cineast.

Subiectul casetelor video pe care le-a produs până acum ofiţerul este însă unul incendiar: modul în care poliţiştii îşi tratează uneori concetăţenii. Culmea este că aceste casete au stârnit destule nemulţumiri şi printre civili.

Pentru nişte spirite mai tolerante, filmuleţul ofiţerului Andrew Cohen ar putea fi considerat o simplă glumă pe opt milimetri. Pentru şefii săi însă, gestul este condamnabil, cu atât mai mult cu cât cineastul amator nu este singur.

,,Menirea lor este să îndrume şi să dea exemplu bărbaţilor şi femeilor din acest departament, iar dacă tolerează un altfel de comportament, locul lor nu este aici.” Nici oamenii obişnuiţi nu sunt prea încântaţi de înclinaţiile artistice ale reprezentanţilor ordinii publice”, a delcarat Heather Fong – şefa poliţiei din San Francisco.  

Multe voci susţin că filmul lui Cohen este un atac lipsit de bun simţ la adresa asiaticilor, a negrilor, a femeilor şi a homosexualilor şi un adevărat afront pentru poliţişti. Ofiţerul nu se pretinde autorul unei satire, ci, eventual, al unei nevinovate parodii, ceva în genul lui Police Academy. 

,,Conţimutul casetei nu este ofensator. Dacă se simte cineva jignit, îmi cer iertare. Oricum, nu intenţionam să-mi bat joc de nimeni”, a mentionat Andrew Cohen – autorul casetei. 

Cohen a fost suspendat, iar cazul său face obiectul unei anchete. Dar cel mai mult l-a durut faptul că arta sa nu a fost înţelească.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !