Un proiect rezidențial arădean nominalizat la categoria „cel mai bun concept nou” din România!

Un proiect rezidențial arădean nominalizat la categoria „cel mai bun concept nou” din România!
În fiecare an, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare din România organizează o Gală în cadrul căreia sunt premiați oameni, echipe și realizări ale acestora.

După cum spun organizatorii, prin nominalizările pe care le face, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare din România dorește să recunoască meritele oamenilor care reușesc să dezvolte concepte rezidențiale care se remarcă printr-o viziune deosebită și ridică semnificativ standardele de locuire în zonele unde sunt construite. Acest eveniment celebrează, la nivel naţional, cele mai bune rezultate din sectorul rezidenţial, performanțele bazate pe valori care susţin o dezvoltare economică puternică şi sănătoasă pe termen lung. Este, dacă vreți, un fel de gală a Oscarurilor pentru sectorul rezidențial, iar în acest an Aradul are un proiect nominalizat pentru premiul la categoria “Cel mai bun concept nou”.

Proiectul arădean s-a remarcat prin multiple elemente de inovație aduse, asamblate ingenios într-un concept remarcabil de case individuale cu un grad ridicat de intimitate care însă formează un cartier cald și primitor ce te îndeamnă la socializare.

“Westfield reprezintă conceptul de suburbie a viitorului, cu zone individuale și facilități integrate în mijloc, încurajând astfel oamenii să se cunoască, să interacționeze, să circule pe jos sau cu bicicleta, să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Amplasat în afara aglomerației urbane, și totuși aproape de zonele-cheie ale Aradului, în Westfield, am creat un nou stil de viață: mai relaxat, mai liniștit, într-un loc în care fiecare zi seamănă cu o zi de vacanță ”, spune Emanuel Bistrian, CEO Westfield.

Cartierul arădean a fost bine primit și apreciat de clienți pentru că a oferit, încă de la început, altceva. Astăzi este cel mai urmărit cartier arădean, cu peste 25000 de fani pe pagina de Facebook. Este totodată proiectul care a avut cea mai bună creștere anuală a vânzărilor de la lansare și până acum, uneori chiar cu 40% și e cel mai bine vândut proiect de case din Arad în 2017.

Dacă va câștiga sau nu titlul de “Cel mai bun concept nou”, vom afla în seara zilei de 23 martie, când la Hilton București va avea loc Gala Profesioniştilor în Imobiliare.