USR cere amendarea primarului pentru „dezastrul” din parcurile arădene

De Simion Todoca
2Comentarii
USR cere amendarea primarului pentru „dezastrul” din parcurile arădene
Organizaţia judeţeană USR Arad consideră că primarul Aradului ar trebui amendat din cauza situaţiei din parcurile arădene. „Pentru că Primăria a ignorat orice sesizare anterioară, prin care am cerut remedierea stricăciunilor precum și pază eficientă, cu dare în gestiune, considerăm că se impune sancționarea primarului, în calitate de responsabil pentru administrarea acestor facilități.

Pentru întreținerea și reparația parcurilor și locurilor de joacă, inclusiv pentru curățenie zilnică, au fost alocați din bugetul local 1,5 milioane de lei. Cu toate acestea, starea lor este deplorabilă, iar copiii sunt expuși rănirii din cauza bureților de protecție rătăciți sau lipsă, a balansoarelor defecte, stâlpilor de iluminat care permit accesul facil la curentul electric, băncilor rupte sau cu mânere lipsă, lipsei gardului de protecție la tobogan, WC-urilor publice în paragină.Conform Legii administrației publice locale, primarul unei localități „coordonează realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes local”, se arată în Comunicatul USR Arad.

USR Arad pune la dispoziția arădenilor un formular de sesizare adresată Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, pentru a reclama serviciile publice necorespunzătoare, de genul neregulilordin parcuri și locuri de joacă. Formularul poate fi accesat la adresa goo.gl/XFqKfa, urmând a fi completat și trimis ulterior la e-mail: reclamatii.arad@anpc.ro sau depus direct la sediul comisariatului din Arad, Str. Revoluţiei, numărul 50.

Sergiu Vlad : „Calitatea serviciilor publice oferite arădenilor lasă de dorit, de la salubrizare la căldură, de la investițiile în infrastructură la spații verzi. Avem un primar indiferent față de nevoile cetățenilor, incapabil să gestioneze cele mai simple probleme. Vom avea ocazia să îl sancționăm prin vot dar până atunci cetățenii trebuie să pună presiune, să mișcăm de acum lucrurile”.

parcul_copiilor2

Taguri: ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor