USR pune la dispoziția cetățenilor revoltați de mizeria stradală un model de petiție

De Simion Todoca
Reactualizat la:
6Comentarii
USR pune la dispoziția cetățenilor revoltați de mizeria stradală un model de petiție
„Luând în considerare faptul că orașul nostru continuă să fie acoperit de gunoaie, pe fondul lipsei de reacție și de efort a administrației, am decis să venim în sprijinul celor care doresc să se implice prin sesizarea acestei situații autorității naționale competente: Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC).

Îi încurajăm astfel pe cei care observă gunoaie în zonele publice ale municipiului Arad (străzi, scuaruri, parcuri, cimitire, etc), să le fotografieze. Un formular de reclamație se găsește la adresa: goo.gl/m4aKMC. Textul formularului se copiază în corpul unui e-mail și se completează cu datele relevante ale reclamantului (nume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, telefon). De asemenea, va trebui să menționați locul și data la care au fost făcute fotografiile, pe care le veți atașa mesajului. Acesta trebuie expediat la adresa de e-mail: petitii@anrsc.ro. De asemenea, petiția mai poate fi înaintată și prin completarea unui formular cu datele personale, textul și fotografiile, la adresa: http://www.anrsc.ro/petitii/.

Sperăm în aăturarea cât mai multor cetățeni acestui demers, de a pune presiune publică asupra administației locale, pentru că este dreptul nostru, al plătitorilor de taxe, să locuim într-un oraș curat. Nu este suficient să remarcăm doar aspectele care nu ne plac din spatiul public, este necesară implicarea fiecăruia, prin apelarea la pârghiile legale și administrative existente. Doar așa vom putea convinge un aparat administrativ politizat și incapabil să răspundă nevoilor cetățenilor să își facă datoria”, se arată în Comunicatul USR Arad.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor