Vezi ce a făcut dr. Nicolescu la concursul pentru şefia DSP

De Diana Dutu
6Comentarii
Vezi ce a făcut dr. Nicolescu la concursul pentru şefia DSP
Doar în cazul a 2 din cele 14 judeţe pentru care s-a organizat concursul, candidaţii au fost admişi.

ARAD. Deşi examenul nu a fost deloc uşor, dr. Laura Nicolescu a trecut cu bine peste proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad. Aşa Cum era de aşteptat, cel de-al doilea candidat înscris în această competiţie, dr. Edy Nicolau, nu s-a prezentat la concurs.

Examenul a avut loc miercuri, 1 aprilie 2015, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) de la Bucureşti, fiind organizat pentru 14 direcţii de sănătate publică din întreaga ţară. Rezultatele s-au afişat joi dimineaţă. Şi au fost rezultate surprinzătoare pentru mai toată lumea. Doar în cazul a două judeţe – Arad şi Sălaj – candidaţii la postul de director au reuşit să obţină punctajul necesar pentru a fi declaraţi admişi! Asta în ciuda faptului că numai pentru DSP Prahova au existat trei candidaţi, în rest fiecare judeţ a avut candidat unic. O situaţie care dovedeşte că examenul a fost serios, iar corectarea lucrărilor s-a făcut extrem de riguros. Un motiv în plus să apreciem rezultatul obţinut de dr. Laura Nicolescu.

Concursul nu se termină, însă, aici. După proba scrisă, urmează oralul. Potrivit ANFP (organizator al concursului), această probă se va desfăşura în cursul zilei de marţi, 7 aprilie. Încă un hop pentru dr. Nicolescu, pentru titularizarea pe postul de director al DSP Arad. Dar, cel puţin în aparenţă, e un hop mult mai uşor de trecut…



6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor