Viitor Plus – antreprenori pentru dezvoltare!

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
2Comentarii
Viitor Plus – antreprenori pentru dezvoltare!
Cultura antreprenorială este promovată printr-un nou proiect european: arădenii au șansă se devină întreprinzători pe bani europeni.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România a lansat un nou proiect finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Este vorba despre Viitor PLUS – antreprenori pentru dezvoltare!

„Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creșterea gradului de ocupare și a culturii antreprenoriale în județele regiunii Vest, prin crearea și dezvoltarea de start-up-uri cu profil non-agricol în zona urbană. Acțiunile derulare în cadrul proiectului includ formare antreprenorială, servicii personalizate de mentorat și consiliere/consultanță, oferirea unei finanțări de aproximativ 140.000 lei (seed capital) și suport în dezvoltarea afacerilor selectate pentru finanțare”, a punctat Mihaela Breaz, expert informare program și selectare grup țintă.

Viitor PLUS este un proiect în sprijinul start up-urilor din județul Arad. „În cadrul acestui proiect se va avea în vedere: formarea antreprenorială de calitate, consilierea și mentoratul din partea unor specialiști și antreprenori cu experiență, suportul în implementarea planului de afaceri, finanțarea ideii de afaceri”, a mai explicat Mihaela Breaz.

Mai multe detalii privind grupul țintă și posibilitatea de înscriere se pot obține pe email: office@smeprojects.ro ; mihaela.breaz@gmail.com; sau pe pagina de Facebook – Viitor Plus Arad.

Condiții de înscriere

*domiciliu stabil sau reședința în județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara

să nu fie înscris într-un alt program European în cadrul căruia se acordă sprijin nerambursabil pentru demararea unei afaceri

*să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor