Vrei să devii subalternul Erikăi Stark? Acum ai ocazia!

De Diana Dutu
14Comentarii
Erika Stark, director al DGASPC Arad FOTO: J.A.
Erika Stark, director al DGASPC Arad FOTO: J.A.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a scos la concurs 13 posturi vacante. Ofertă de muncă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad. Au fost scoase la concurs nu mai puţin de 13 posturi vacante, patru dintre acestea în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap şi câte două la Lipova, Sântana şi Vărădia.

Posturile

În detaliu, este vorba despre următoarele posturi: medic specialist în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap; medic în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap; asistent social în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap; kinetoterapeut în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap; asistent social în cadrul Compartimentului case de tip familial Lipova; asistent medical (PL) în cadrul Compartimentului case de tip familial Lipova; asistent medical (PL) în cadrul Compartimentului case de tip familial Sântana; un muncitor calificat TP II în cadrul Compartimentului case de tip familial Sântana; asistent medical (PL) în cadrul Centrului de plasament Vărădia; muncitor calificat TP IV în cadrul Centrului de plasament Vărădia; inspector IA(S) în cadrul Compartimentului evidenţă şi plată prestaţii sociale;

Celor 11 posturi de mai sus, li se adaugă încă două, pentru care se organizezază examen/concurs de promovare. Este vorba despre funcţia de şef centru în cadrul Centrului de recuperare şi reabilitare copii cu dizabilităţi şi şef serviciu în cadrul Serviciului tehnic, administrativ.

Concursul

Potrivit anunţului DGASPC Arad, candidaţii îşi pot depune dosarele de înscriere la concurs până la data de 20 iulie 2015. Examenul va avea loc marţi, 28 iulie 2015, ora 10.00 (proba scrisă) şi la 30 iulie, ora 10.00, interviul.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor