Vrei să lucrezi la IȘJ? Acum e momentul!

De Monica Ardelean
2Comentarii
Posturi libere la IȘJ Arad FOTO: JA
Posturi libere la IȘJ Arad FOTO: JA
ARAD. 21 de posturi sunt scoase la concurs la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Ești profesor în sistemul de învățământ preuniversitar și te-ai săturat de catedră? Vrei să fii un pic de șef peste ceilalți profesori din specialitatea ta? Poți aplica pentru unul din cele 21 de posturi vacante de la IȘJ Arad. 15 posturi întregi și alte 6 jumătăți de post de inspectori școlari sunt scoase la concurs de către Ministerul Educației. Dosarele se depun în perioada 20 aprilie-5 mai, la camera 5, după următorul program: de luni până joi între orele 12.00-16.00, iar vineri între orele 12.00-14.00.

Cine poate participa

Conform regulamentului afișat pe site-ul www.isjarad.ro, la secțiunea concurs inspectori, pot participa profesorii cu studii superioare de lungă durată, cu diploma de licență sau diploma echivalentă, titulari în învățământul preuniversitar și cu gradul didactic I, cu o vechime de cel puțin 7 ani în învățământul preuniversitar, care au primit calificativul „foarte bine” în ultimii cinci ani, care au perfecționări obligatorii corespunzătoare etapei de carieră, deţin cunoștințe operare computer și cunosc o limbă modernă de circulație internațională.

Care sunt probele

Cei care vor să ajungă inspectori școlari au de trecut, potrivit legii, prin mai multe evaluări: evaluarea curriculumului vitae, evaluarea inspecției speciale la clasă, a proiectării și realizării lecției de către candidat, evaluarea probei practice – asistența la o oră, analiza lecției, întocmirea procesului-verbal de inspecţie, proba de interviu privind managementul educațional și deontologia profesională și proba scrisă – un test grilă din managementul educațional și legislație.

Punctajul total maxim este de 50 puncte, iar punctajul minim de promovare a concursului este de 35 puncte, cu condiția promovării fiecărei probe în parte.

Concursul se organizează la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Gata de concurs

Vă reamintim că în perioada imediat următoare, din 20 aprilie până în 29 mai, vor susține concurs candidații pentru posturile de adjuncți ai IȘJ și cel pentru postul de director al Casei Corpului Didactic.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor