Zeci de ani de activitate la Nosferatum, cu servicii de calitate şi maşini funerare de lux

Reactualizat la:
Zeci de ani de activitate la Nosferatum, cu servicii de calitate şi maşini funerare de lux
ADVERTORIAL. Ajutor pentru persoanele îndoliate. Înmormântarea nu trebuie să vină cu poveri în plus dincolo de durerea despărţirii de cel drag. Serviciile oferite de Nosferatum acoperă întreaga cerere din acest domeniu.

Decesul unui membru al familiei nu trebuie să fie o povară mai mare decât este. Grijile birocratice şi organizatorice nu ar trebui să fie prezente într-un moment atât de greu pentru o familie. E suficientă suferinţa care te cuprinde într-un astfel de moment. De problemele legate de înmormântare se poate ocupa şi altcineva. Dar ar trebui să o facă aşa cum ai visa tu, dacă ai avea mai mult timp pentru toate. Cu eleganţă, simplitate, fără a omite nimic din cele pe care le presupune o înmormântare tradiţională sau în stil nou. Şi chiar despre tradiţie, calitate, lux şi servicii funerare de excepţie dar şi de noutăţi în domeniu vorbim în cazul uneia dintre cele mai vechi firme de servicii funerare din Arad: Nosferatum. O tradiţie care nu e uşor de dus în condiţiile în care activitatea pe care o derulează o astfel de firmă are de a face cu necazul şi suferinţa oamenilor. Dar chiar şi atunci, calitatea ar trebui să primeze şi chiar primează la Nosferatum.

Din 2012, de când Nosferatum a fost preluată şi administrată de Samuel Mehelean, calitatea serviciilor a crescut, iar noutăţile au început să apară. Astăzi, după zeci de ani de activitate neîntreruptă în domeniul pompelor funebre, firma Nosferatum se poate mândri cu idei noi, unice în Arad şi în ţară, maşini funerare de lux, sicrie de lux, servicii de o înaltă ţinută şi cu clienţi mulţumiţi. Totul, pentru că, fiind din domeniu, Samuel Mehelean a decis să investească în calitate într-un moment de grea încercare pentru fiecare dintre cei care apelează la astfel de servicii.

În momentul de faţă, firma poate pune la dispoziţia clienţilor săi dricuri, limuzine funerare de lux, sicrie de lux, dar şi pentru toate buzunarele, ornamente specifice, mânere de sicrie metalice sau cu inserție metalică, lenjerii de sicriu import Italia, cruci de lemn sau din metal, necrologuri personalizate cu poza decedatului (vorbind aici de un concept nou unic pe piaţa din Arad: atât crucea, cât şi sicriul pot fi personalizate cu poza decedatului), saci mortuari pentru oseminte, urne funerare, sicrie, chiar şi sicrie pentru animale, prosoape, colaci etc.

Dar asta nu e tot. Pentru că un deces în familie nu îţi lasă timp să te gândeşti mai deloc la chestiuni organizatorice, altele fiind problemele din acel moment, firma Nosferatum se poate ocupa de tot ce presupune o înmormântare: camera de veghe poate fi aranjată cu aranjamente specifice, catafalcurile pot fi de ultimă generaţie, se poate amenaja la cererea clientului capela din incinta cimitirului UTA, se pot aduce capace frigorifice pentru păstrarea decedatului în condiții optime și igienice.

Şi cum de birocraţie ai şi mai puţin timp în astfel de momente grele, Nosferatum îţi poate rezolva şi actele: autorizații, transport etc.

Compania oferă persoanelor ce trec prin astfel de momente de suferinţă, un ajutor în plus.

Serviciile funerare oferite de firma arădeană pot fi exhaustive pentru că Nosferatum oferă şi servicii de îmbălsămare, tanatopraxie (încă un concept nou introdus pe piaţa românească de firma arădeană, concept care coincide cu cererile din noua lege funerară 102/2014 HG741/2016) cu personal calificat în Spania și România, cu spălat, îmbrăcat etc.

Dacă decesul a survenit altundeva decât la Arad, Nosferatum te ajută cu transport intern și internațional (repatrieri) cu maşini omologate și autorizate la standardele europene. Toate mașinile firmei arădene sunt transformate în autospeciale de transport funerar în Italia.

Nosferatum are şi echipă de gropari, poate realiza chiar şi monumente funerare din mozaic, marmură, granit iar pentru cei care doresc să ofere pomană după înmormântare, firma pune la dispoziţia clienţilor servicii de catering cu meniuri la alegere.

Ca de final, firma arădeană de pompe funebre Nosferatum oferă clienţilor consultanţă gratuită pentru a clarifica orice nelămurire cu privire la actele şi formalităţile ce trebuie îndeplinite cu ocazia unei înmormântări şi, pentru că pe primul loc ca importanţă se află clientul, le oferă acestora sprijin atât moral, cât şi fizic persoanelor îndoliate. În plus, personalul angajat este calificat, iar totul se desfăşoară în condiţii de igienă maximă.

Str. Ghiba Birta, 26, Arad.
tel. 0357 804 838

Taguri: ,