A aflat din ziar de vânzarea hotelului

De Diana Dutu
Reactualizat la:
13Comentarii
A aflat din ziar de vânzarea hotelului
Mare supărare, ieri dimineaţă, pentru Letiţia Atanasiu – unul din cei trei asociaţi-persoane fizice ai SC Harder Inn SRL, firma care deţine Hotel Arad. Ea a aflat din Jurnal arădean/ Aradon că hotelul al cărui co-proprietar este e scos la vânzare cu patru milioane de euro!

„Hotelul… nu există aşa ceva o sumă vehiculată de asemenea mărime! Hotel Arad nu este de vânzare. Suma de patru milioane nu este reală. Numărul de camere nu este real. Hotelul are 30 de camere, nu 21 de camere” – ne-a spus, extrem de revoltată, Letiţia Atanasiu.

Îi explicăm doamnei că numărul de camere e preluat chiar de pe site-ul hotelului.

5camere site hotel

„Nu există aşa ceva la noi pe site să apară 21 de camere când noi avem 30 de când îi lumea! Da?!? Nu poate să existe aşa ceva!” – a replicat Letiţia Atanasiu. Insistăm că informaţia e preluată de pe site-ul Hotelului Arad. Şi ea insistă: „Eu nu cred că pe site-ul hotelului scrie aşa ceva. Nu pot să cred, nu ştiu pe ce site v-aţi uitat dumneavoastră.” „Pe site-ul hotelului”, îi spunem din nou. Şi îi citim ce scrie acolo: „12 camere cu 2 paturi separate, 4 camere cu pat matrimonial, 2 camere single, 2 duplexuri formate din 1 cameră cu 2 paturi + 1 single, la aceeaşi baie şi un duplex compus din 1 single + 1 single, la aceeaşi baie.” „Deci câte camere sunt?” – întreabă nedumerită. „21”, îi răspundem. „Deci nu are rost să discutăm acum” – a fost replica Letiţiei Atanasiu.

Informaţia esenţială

Dacă acestea sunt… detalii lipsite de importanţă, informaţia esenţială în acest caz este, potrivit Letiţiei Atanasiu, că „Hotel Arad nu e de vânzare. Eu nu am dat hotelul la vânzare.” Îi explicăm că anunţul vânzării a fost făcut public de către o firmă de intermedieri imobiliare. „Nu există aşa ceva”, a replicat Letiţia Atanasiu, amintind, în treacăt, că se gândeşte chiar să ne dea în judecată.

„Nu puteţi să daţi o asemenea informaţie că Hotel Arad este de vânzare când eu nu am făcut un asemenea anunţ. Este o aberaţie! Şi eu nu doresc să apar în ziar cu asemenea lucruri până nu doresc eu să fac asta! (…) Dacă eu am discutat în mediul meu privat, cu cineva, nicidecum nu a fost vorba de asemenea sumă. E o aberaţie!” – a punctat, din nou, Letiţia Atanasiu.

5pret 4 milioane

Am sugerat că anunţul vânzării putea fi iniţiat de unul dintre ceilalţi proprietari ai hotelului. „EU discut despre vânzare, nu discută ceilalţi asociaţi! Niciun asociat nu a dat un asemenea anunţ.” În aceste condiţii, am solicitat numărul de telefon al unuia dintre ceilalţi doi asociaţi (unul dintre aceştia deţinând şi funcţia de administrator al firmei), să îl contactăm sau să ne contacteze el, în ideea de a infirma vânzarea hotelului. „Nu o să vă sune pentru că e plecat în vacanţă. Şi nu există aşa ceva. Şi o să vă auziţi mai multe de la administrator decât aţi auzit de la mine!” – a încheiat Letiţia Atanasiu.

Preţ modificat. Anunţ de vânzare păstrat

La scurt timp după discuţia purtată cu Letiţia Atanasiu, anunţul privind vânzarea Hotelului Arad a fost modificat. Mai exact, a fost schimbat preţul de vânzare: din 4 milioane de euro s-au făcut 2,1 milioane de euro. Dar anunţul de vânzare a rămas. La fel şi camerele hotelului: 21.

5pret 2 milioane13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor