aradon.ro Web analytics

A aflat din ziar de vânzarea hotelului

Reactualizat la:

A aflat din ziar de vânzarea hotelului

Reactualizat la:
Mare supărare, ieri dimineaţă, pentru Letiţia Atanasiu – unul din cei trei asociaţi-persoane fizice ai SC Harder Inn SRL, firma care deţine Hotel Arad. Ea a aflat din <a href="http://www.jurnalaradean.ro" target="_blank">Jurnal arădean</a>/ Aradon că hotelul al cărui co-proprietar este e scos la vânzare cu patru milioane de euro!
Scris de Diana Dutu - Mare supărare, ieri dimineaţă, pentru Letiţia Atanasiu – unul din cei trei asociaţi-persoane fizice ai SC Harder Inn SRL, firma care deţine Hotel Arad. Ea a aflat din <a href="http://www.jurnalaradean.ro" target="_blank">Jurnal arădean</a>/ Aradon că hotelul al cărui co-proprietar este e scos la vânzare cu patru milioane de euro!

„Hotelul… nu există aşa ceva o sumă vehiculată de asemenea mărime! Hotel Arad nu este de vânzare. Suma de patru milioane nu este reală. Numărul de camere nu este real. Hotelul are 30 de camere, nu 21 de camere” – ne-a spus, extrem de revoltată, Letiţia Atanasiu.

Îi explicăm doamnei că numărul de camere e preluat chiar de pe site-ul hotelului.

5camere site hotel

„Nu există aşa ceva la noi pe site să apară 21 de camere când noi avem 30 de când îi lumea! Da?!? Nu poate să existe aşa ceva!” – a replicat Letiţia Atanasiu. Insistăm că informaţia e preluată de pe site-ul Hotelului Arad. Şi ea insistă: „Eu nu cred că pe site-ul hotelului scrie aşa ceva. Nu pot să cred, nu ştiu pe ce site v-aţi uitat dumneavoastră.” „Pe site-ul hotelului”, îi spunem din nou. Şi îi citim ce scrie acolo: „12 camere cu 2 paturi separate, 4 camere cu pat matrimonial, 2 camere single, 2 duplexuri formate din 1 cameră cu 2 paturi + 1 single, la aceeaşi baie şi un duplex compus din 1 single + 1 single, la aceeaşi baie.” „Deci câte camere sunt?” – întreabă nedumerită. „21”, îi răspundem. „Deci nu are rost să discutăm acum” – a fost replica Letiţiei Atanasiu.

Informaţia esenţială

Dacă acestea sunt… detalii lipsite de importanţă, informaţia esenţială în acest caz este, potrivit Letiţiei Atanasiu, că „Hotel Arad nu e de vânzare. Eu nu am dat hotelul la vânzare.” Îi explicăm că anunţul vânzării a fost făcut public de către o firmă de intermedieri imobiliare. „Nu există aşa ceva”, a replicat Letiţia Atanasiu, amintind, în treacăt, că se gândeşte chiar să ne dea în judecată.

„Nu puteţi să daţi o asemenea informaţie că Hotel Arad este de vânzare când eu nu am făcut un asemenea anunţ. Este o aberaţie! Şi eu nu doresc să apar în ziar cu asemenea lucruri până nu doresc eu să fac asta! (…) Dacă eu am discutat în mediul meu privat, cu cineva, nicidecum nu a fost vorba de asemenea sumă. E o aberaţie!” – a punctat, din nou, Letiţia Atanasiu.

5pret 4 milioane

Am sugerat că anunţul vânzării putea fi iniţiat de unul dintre ceilalţi proprietari ai hotelului. „EU discut despre vânzare, nu discută ceilalţi asociaţi! Niciun asociat nu a dat un asemenea anunţ.” În aceste condiţii, am solicitat numărul de telefon al unuia dintre ceilalţi doi asociaţi (unul dintre aceştia deţinând şi funcţia de administrator al firmei), să îl contactăm sau să ne contacteze el, în ideea de a infirma vânzarea hotelului. „Nu o să vă sune pentru că e plecat în vacanţă. Şi nu există aşa ceva. Şi o să vă auziţi mai multe de la administrator decât aţi auzit de la mine!” – a încheiat Letiţia Atanasiu.

Preţ modificat. Anunţ de vânzare păstrat

La scurt timp după discuţia purtată cu Letiţia Atanasiu, anunţul privind vânzarea Hotelului Arad a fost modificat. Mai exact, a fost schimbat preţul de vânzare: din 4 milioane de euro s-au făcut 2,1 milioane de euro. Dar anunţul de vânzare a rămas. La fel şi camerele hotelului: 21.

5pret 2 milioane

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  1 din 4 vârstinici din România sunt afectați de singurătate
  1 din 4 persoane de peste 65 de ani din mediul urban resimte un grad ridicat de singurătate şi peste 50% se simt singuri deseori. 3 din 10 vârstnici nu au cu cine socializa sau pe cine să se poată baza în situaţii de necesitate. 28% nu interacţionează cu mai mult de 4 persoane într-o lună întreagă. 1 din 4 vârstnici declară că are o stare proastă de sănătate fizică şi mentală, iar singurătatea le accentuează acestora problemele medicale. În luna decembrie, Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor lansează o campanie menită să atragă atenţia asupra izolării sociale şi a singurătăţii persoanelor vârstnice.

  Ştiri sportive

  Ana-Maria Popescu și-a anunțat retragerea
  Ana-Maria Popescu își încheie după 20 de ani cariera de sportivă pentru că nu mai are motivație.

  Local

  Un arădean a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei pentru injurii aduse pe o rețea de socializare
  Marți după-amiază, un echipaj de Jandarmerie s-a sesizat din oficiu după ce un bărbat a adus injurii și expresii jignitoare, printr-un comentariu, la o postare făcută de către o persoană juridică pe o rețea de socializare. Injuriile erau adresate atât autorului postării respective, cât și subiecților prezentați în text. 2

  Local

  Se deschid ofertele pentru pasajul din Micălaca
  CNAIR va deschide în data de 13 decembrie ofertele primite de la firme pentru finalizarea pasajului din Micălaca. 1

  Local

  Masa pe roți pentru bunicii comunității
  Un proiect pentru sufletul comunității, demarat de Cantina Sfântul Nicolae, pentru 170 de bunici din comunitatea arădeană.

  Local

  13 centre din județ – pregătite pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani
  În municipiu, lista nu a fost încă definitivată. Vaccinarea ar putea începe la mijlocul lunii decembrie. 2

  România

  Noile măsuri restrictive aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă persoanelor care sosesc în România
  Guvernul a transmis, marţi, măsurile stabilite de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru persoanele care sosesc în România în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Mapamond

  Elveția a autorizat folosirea capsulelor SARCO pentru sinucidere asistată
  Capsulele „Sarco” induc moartea prin sufocare, fără senzația de panică. Capsulele pentru sinuciderea asistată sunt controlate de către pacient. Doar în 2020, 1300 de oameni au ales sinuciderea asistată, în Elveția. 2

  Mapamond

  Schimbare majoră în Emiratele Arabe Unite: țara își mută weekendul
  Emiratele Arabe Unite devin singurul stat din Golf care nu va mai avea un weekend de vineri până sâmbătă. UAE îşi reduc săptămâna de lucru la patru zile şi jumătate şi îşi mută weekendul care tradiţional era de vineri până sâmbătă. Schimbările vor intra în vigoare de la 1 ianuarie şi vor fi obligatorii pentru tot sectorul public.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.