Adeverinte obligatorii pentru alocatii

De Andreea Pintea
1Comentariu
Adeverinte obligatorii pentru alocatii
ARAD. Beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei, conform legii nr. 277/2010, şi de hrană la cantina municipală arad, conform legii nr. 208/1997, trebuie să prezinte, an de an, o adeverinţă pentru a certifica faptul că copiii le sunt înscrişi la o formă de învăţământ.

„În conformitate cu prevederile legii nr. 277/2010 şi legii nr. 208/1997, titularul dosarului de alocaţie pentru susţinerea familiei şi a dosarului de hrană la cantina municipală arad, are obligaţia de a depune la dosarele respective, la începutul anului şcolar, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, care să ateste că aceştia frecventează o formă de învăţământ organizată potrivit legii şi dacă beneficiază sau nu de bursă şcolară. Adeverinţa mai trebuie să conţină numele şi prenumele copiilor, precum şi codul numeric personal al acestora”, a explicat Erika Stark, director executiv în cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

În cazul neprezentării acestei adeverinţe, până la data de 25 septembrie, dreptul la alocaţie şi la hrană încetează în luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplineşte respectiva condiţie.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor