Angajări record la DGASPC Arad

De Diana Dutu
Reactualizat la:
10Comentarii
Concursul va avea loc în 8 şi 10 decembrie
Concursul va avea loc în 8 şi 10 decembrie

Angajări fără precedent la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad. Nu mai puţin de 55 posturi vacante sunt scoase la concurs de conducerea instituţiei. Cele două probe (scris şi interviu) vor avea loc în 8 şi 10 decembrie. Reamintim că, în cursul lunii octombrie, la DGASPC Arad au mai avut loc două concursuri pentru ocuparea a 11 posturi (din care 5 funcţii publice).

În top

Cele mai multe posturi – 11 – sunt disponibile în cadrul Centrului de criză al Direcţiei. Sunt scoase la concurs trei posturi de instructor educaţie, un post de asistent medical, două posturi de psiholog, trei posturi de asistent social şi două posturi de muncitor. Alte şase posturi au fost vacantate şi scoase la concurs la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Pecica. Este vorba de un post de asistent social, două posturi de asistent medical, un post de instructor educaţie şi două posturi de psiholog. Şi la Compartimentul case de tip familial din Sântana sunt aşteptaţi oameni noi pe cinci posturi: două de instructori educaţie şi câte unul de referent, psiholog şi psihopedagog.

Prin tot judeţul

La Centrul de recuperare şi reabilitare pentru copii cu dizabilităţi sunt scoase la concurs patru posturi: unul de instructor educaţie, unul de logoped şi două de asistent medical. De asemenea, Serviciul mobil de recuperare şi reabilitare pentru copii cu dizabilităţi s-ar putea „dota” cu trei angajaţi. Aici sunt scoase la concurs trei posturi, câte unul de psihopedagog, asistent social şi logoped. Tot trei posturi vacantate ar putea fi ocupate şi în cadrul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap. Sunt scoase la concurs două posturi de medic şi unul de kinetoterapeut.

Pentru Centrul de primire minori se caută un psiholog şi un administrator. La Centrul de plasament Oituz sunt scoase la concurs două posturi de referent. Pentru Serviciul de evaluare complexă copii au fost vacantate un post de asistent social şi unul de medic specialist. La Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii Zădăreni sunt disponibile un post de referent şi unul de psiholog. Pentru Centrul multifuncţional de consiliere şi educaţie se caută doi psihopedagogi. La Centrul de asistenţă şi consiliere pentru persoane cu tulburări din spectrul autist sunt scoase la concurs un post de psiholog şi unul de psihopedagog. La Centrul de plasament din Vărădia se impune ocuparea a două posturi: unul de instructor educaţie şi unul de asistent medical. Centrul de îngrijire şi asistenţă Păuliş are nevoie de o îngrijitoare şi un instructor educaţie.

Câte un post

Au mai fost scoase la concurs: un post de medic specialist la Serviciul secretariatul comisiei pentru protecţia copilului şi al comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap; un post de psiholog la Compartimentul case de tip familial Lipova; un post de consilier în cadrul Serviciului tehnic-administrativ; un post de psiholog la Telefonul de urgenţă – Echipa mobilă; un post de asistent social la Centrul de recuperare pentru copii Lipova; un post de asistent social la Serviciul monitorizare şi control servicii rezidenţiale adulţi cu dizabilităţi; un post de asistent medical la Centrul de integrare prin terapie ocupaţională Tabacovici.

Dosarele pentru concurs se depun până la 27 noiembrie. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257-210055, interior 139.

Promovări

De asemenea, DGASPC Arad organizează, la 3 decembrie, examen pentru promovare în grad şi treaptă profesională imediat superioară a personalului contractual. Candidaţii trebuie să fi obţinut calificativul „foarte bine” la evaluarea performanţelor profesionale individuale cel puţin de două ori în ultimii trei ani de activitate. Cererile se depun până la 24 noiembrie.

Diana Duțu

diana.dutu@russmedia.ro10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor