Arad Plaza – construit fără compromisuri pentru cei 107 aradeni

Arad Plaza – construit fără compromisuri pentru cei 107 aradeni
Doar în sistemele de protecție la incendiu s-au investit aproape jumătate de milion de euro.

Situat în mijlocul oraşului, Arad Plaza este un proiect deosebit nu numai datorită locaţiei ultracentrale ci şi a calităţii locuirii pe care o va oferi. Grădinile suspendate spre exemplu, adevărate spaţii verzi aflate la diferite etaje, care aduc natura în centrul oraşului, sunt doar cea mai evidentă și inedită dovadă a plusului de valoare şi de calitate a vieţii de care se vor bucura viitorii proprietari şi locatari. Sistemele inteligente de control al ambientului din apartamente, calitatea superioară a materialelor de construcție, dar și sistemele de protecție în cazul unor evenimente nedorite, cum ar fi incendiile, sunt menite a confirma nivelul excepțional de confort și siguranță oferit de această clădire.

„Arad Plaza este prima și deocamdată singura clădire rezidentiala din Arad si printre putinele din Romania care e protejată împotriva incendiilor conform normelor la zi. În aceste sisteme de protecție am investit aproape jumătate de milion de euro și asta-i va scuti pe clienții noștri de viitoare investiții pe care locatarii din alte proiecte vor fi obligați să le facă în următorii ani.”, declară Anca Morariu, Manager Marketing Arad Plaza.

Ultracentral înseamnă limitat, înseamnă confort, înseamnă prestanţă, înseamnă statut, atribute care vor avea întotdeauna valoare, mai ales dacă sunt accentuate de un nivel calitativ superior, așa cum e cazul la Arad Plaza. Predarea apartamentelor a început deja, iar lansarea oficială este programată pentru luna mai. Apartamentele Arad Plaza sunt vândute în proporție de peste 60%, multe modele fiind epuizate. Proiectul Bourgeois Residence, construit la un nivel de calitate similar, situat pe strada 9 Mai, este vândut integral.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre apartamente pot vizita www.aradplaza.ro, iar dacă doresc să stabilească o întâlnire pentru a discuta concret şi condiţiile financiare, sunt invitaţi să sune la 0737 405 405.