aradon.ro Web analytics

Arad Plaza – construit fără compromisuri pentru cei 107 aradeni

Reactualizat la:

Arad Plaza – construit fără compromisuri pentru cei 107 aradeni

Reactualizat la:
Doar în sistemele de protecție la incendiu s-au investit aproape jumătate de milion de euro.
Scris de Butaru - Doar în sistemele de protecție la incendiu s-au investit aproape jumătate de milion de euro.

Situat în mijlocul oraşului, Arad Plaza este un proiect deosebit nu numai datorită locaţiei ultracentrale ci şi a calităţii locuirii pe care o va oferi. Grădinile suspendate spre exemplu, adevărate spaţii verzi aflate la diferite etaje, care aduc natura în centrul oraşului, sunt doar cea mai evidentă și inedită dovadă a plusului de valoare şi de calitate a vieţii de care se vor bucura viitorii proprietari şi locatari. Sistemele inteligente de control al ambientului din apartamente, calitatea superioară a materialelor de construcție, dar și sistemele de protecție în cazul unor evenimente nedorite, cum ar fi incendiile, sunt menite a confirma nivelul excepțional de confort și siguranță oferit de această clădire.

„Arad Plaza este prima și deocamdată singura clădire rezidentiala din Arad si printre putinele din Romania care e protejată împotriva incendiilor conform normelor la zi. În aceste sisteme de protecție am investit aproape jumătate de milion de euro și asta-i va scuti pe clienții noștri de viitoare investiții pe care locatarii din alte proiecte vor fi obligați să le facă în următorii ani.”, declară Anca Morariu, Manager Marketing Arad Plaza.

Ultracentral înseamnă limitat, înseamnă confort, înseamnă prestanţă, înseamnă statut, atribute care vor avea întotdeauna valoare, mai ales dacă sunt accentuate de un nivel calitativ superior, așa cum e cazul la Arad Plaza. Predarea apartamentelor a început deja, iar lansarea oficială este programată pentru luna mai. Apartamentele Arad Plaza sunt vândute în proporție de peste 60%, multe modele fiind epuizate. Proiectul Bourgeois Residence, construit la un nivel de calitate similar, situat pe strada 9 Mai, este vândut integral.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre apartamente pot vizita www.aradplaza.ro, iar dacă doresc să stabilească o întâlnire pentru a discuta concret şi condiţiile financiare, sunt invitaţi să sune la 0737 405 405.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  UTA știe programul până la finalul anului
  ARAD. După ce am anunțat ziua meciului cu FC Botoșani, au apărut și datele de disputare a celorlalte jocuri din Liga I, până la finalul anului.

  Local

  Modernizarea Policlinicii CFR, la final
  Lucrările de recompartimentare şi modernizare a fostei Policlinici CFR au fost finalizate.

  Local

  Afacerişti chinezi la Consiliul Judeţean

  Local

  A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Franța și Portugalia, în zona roșie, Spania, în zona galbenă
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat, vineri, lista țărilor și teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat. 1

  Local

  Bradul de Crăciun a ajuns în fața Primăriei!
  Iluminatul festiv al bradului de Crăciun va fi pornit, ca în fiecare an, pe data de 5 decembrie, la ora 19.00, când în fața Primăriei este așteptat și Moș Nicolae. 2

  Local

  Peste 4.500 de elevi arădeni fac ore online
  În săptămâna 6-10 decembrie 2021, peste 4.500 de elevi din județul Arad vor urma cursurile online.

  Local

  Liderii studenților din România se decid la Arad
  În acest weekend, studenții din 30 de universități din țară și-au dat întâlnire la Universitatea Aurel Vlaicu, cu scopul de a-și alege viitoarea conducere.

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” revin în fața fanilor cu Phoenix
  FCC Baschet UAV Arad repetă formula cu o dublă la Arad și Timișoara cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

  Local

  Grădiniţa nouă, aproape gata
  O grădiniţă nouă, în valoare de aproximativ două milioane de lei, este aproape finalizată în comuna Zărand.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.