Arome din Tokyo şi Damasc pe farfurii arădene

De I.P.
Reactualizat la:
2Comentarii
Arome din Tokyo şi Damasc pe farfurii arădene
© FOTO: Iza Pal
Au fost arome din alte lumi, vineri, de Dragobete, la Loja. Ziua îndrăgostiţilor tradiţionali i-a găsit pe gurmanzi căutând combinaţia perfectă de gust între toate preparatele puse la dispoziţia lor de Chef Dan Anca şi echipa lui.

Şi acestea nu au fost puţine. Menţionăm doar câteva, cu riscul de a vă face poftă: sushi, mutabbal, baba ganoush, tabuleh, humus, curry cu hribi sau tajine cu caise, curmale şi scorţişoară. Uite-aşa, aromele din Tokyo, Damasc, Beirut, Tel-Aviv sau Marrakech au ajuns să se împletească frumos pe farfuriile arădene.

Dar nu a fost totul despre mâncare, a fost şi despre distracţie, cu  un cocktail din partea casei pe post de aperitiv şi  piese pe alese cu dj N’Alin.



2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor