Atenție arădeni! Se colorează apa la robinete

De Monica Ardelean
2Comentarii
Atenție arădeni! Se colorează apa la robinete
Vezi care sunt cartierele în care vor fi probleme cu apa potabilă.

ARAD. Compania de Apă Arad anunță lucrări importante la rețeaua de alimentare cu apă a Municipiului Arad începând cu data de 14 aprilie. „Lucrările reprezintă următorul pas derulat în cadrul Contractului CL1 Reabilitare reţele de alimentare cu apă în Municipiul Arad şi aducţiune apă în localitatea Fântânele, prin care, datorită duratei depăşite de viaţă a conductelor, s-a realizat reabilitarea reţelelor de apă de serviciu, a branşamentelor abonaţilor de pe străzile propuse în Contract şi a arterelor de apă” se explică în comunicatul Companiei. Se vor realiza lucrări de legături la conducte pe străzi din Zona 6 Vânători şi cartierul Gai.

În perioada 14 aprilie – 17 aprilie se va realiza cuplarea conductei de distribuţie pe strada 6 Vânători colţ cu strada Rarău. Tot atunci, pe strada Poetului, va avea loc o lucrare de reabilitare a arterei de apă care va fi începută pe strada Poetului colţ cu strada Munteniei.

Presiune mică

Reprezentanții companiei avertizează locuitorii din cartirele Aurel Vlaicu, Gai, Bujac și cei din Zona Industrială Vest că este posibil să scadă presiunea apei potabile și aceasta să se coloreze puțin.
„Singurul disconfort creat de aceste lucrări pentru cetăţenii din zonele limitrofe (Cartierul Aurel Vlaicu, Gai, Bujac şi Zona Industrială Vest), va consta în posibile scăderi de presiune a apei potabile şi colorarea acesteia, cauzate de schimbarea sensului de curgere a apei. Dorim să asigurăm cetăţenii că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent” se precizează în comunicat.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor