Au învățat să-i învețe pe copii

De Monica Ardelean
Au învățat să-i învețe pe copii
Profesorii logopezi din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad au organizat joi, 28 ianuarie 2016, la Școala Gimnazială „Caius Iacob” din Arad, Cercul Pedagogic al cadrelor didactice din învățământul special și special integrat.

Tema acestei întâlniri a fost „Dezvoltarea auzului fonematic la clasa pregătioare”.
logopezi (4)
La acest eveniment au participat cadre didactice de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Arad, Liceul Special „Sfânta Maria” și Grupul Școlar „Sava Brancovici” din Ineu. În cadrul acestei activități au fost prezentate concepte teoretice legate de auzul fonematic, care joacă un rol important în discriminarea sunetelor, silabelor, cuvintelor, ca unități specifice ale limbajului. Deasemenea au fost propuse și exemplificate anumite modele de jocuri pe care profesorii vor putea să le utilizeze în activitatea cu elevii cu cerințe educative speciale, din învățământul special cât și din învățământul de masă.logopezi (2)

„Dorim ca astfel de evenimente să îmbunătățească activitatea educativă din școlile speciale și din școlile de masă care integrează elevi cu cerințe educative speciale și să contribuie la recuperarea dificultăților întâmpinate de acești elevi” a declarat profesor logoped Alexandra Bocșa.
logopezi (3)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !