Autobuzul care nu vrea sa opreasca nici acum!

De Ioana Costas
4Comentarii
Autobuzul care nu vrea sa opreasca nici acum!
Cititorii sesizează în continuare faptul că, pe ruta Arad-Ghioroc, autobuzul nu opreşte în staţii. CTP spune că s-au făcut controale şi că şoferii opresc.

ARAD. Autobuzul care circulă pe ruta Arad-Ghioroc nu opreşte nici acum în staţii, spun cititorii, care ne-au sesizat telefonic, dar şi pe emailul redacţiei că problema autobuzului care nu opreşte în staţiile dintre Arad şi Ghioroc persistă însă. Reprezentanţii CTP Arad spun, însă, că pe respectiva rută s-au efectuat controale, în urma cărora s-a constatat că şoferii opresc în staţiile care se găsesc pe traseu, adică: Păuliş, Halta 7, Miniş, Halta 6.

Sesizarea cititorilor

„Sunt un călător de pe ruta Arad-Ghioroc. De o perioadă, pe traseul Sâmbăteni-Ghioroc şi retur circulă autobuze din cauza lucrărilor de la viaductul de peste calea ferată din Ghioroc. De atunci au început şi problemele călătorilor de pe acea rută. Nu că nu ar fi existat şi altele înainte. Şoferii au primit dispoziţie să nu oprească în nicio staţie pe parcursul rutei deşi trece prin patru staţii ( Păuliş, Halta 7, Miniş, Halta 6)!!! Mulţi călători, după ce sunt duşi de autobuz până la capătul liniei – Ghioroc centru – trebuie să revină înapoi, cel puţin zece minute, la pas. Un şofer spune că are doar trei staţii (Păuliş, Miniş, Ghioroc). Între aceste staţii mai există Halta 7 şi Halta 6, tocmai pentru că distanţa între ele este foarte mare. Altul a zis ca el nu are nicio staţie pe tot traseul. (…) Se naşte o întrebare dacă autobuzul nu are staţii pe traseul respectiv de ce este afişat pe pagina CTP Arad orarul cu timpii de sosire în fiecare staţie?”, ne-a scris un cititor. Un altul ne-a sunat pentru a sesiza aceeaşi problemă: şoferii de autobuz nu opresc în staţii.

Controale CTP

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Mariana Birău, ne-a declarat că într-adevăr s-a confruntat cu o problemă în aceea ce priveşte oprirea autobuzelor în staţiile de pe ruta Arad-Ghioroc, însă acestea au fost remediate imediat după primele sesizări. Iar pentru a se asigura că şoferii CTP care au ruta Arad-Ghioroc opresc în staţii, a trimis un control. „Chiar astăzi (n.r. ieri) am avut un control pe ruta respectivă şi au oprit toţi şoferii. În continuare o să efectuăm controale pe această rută pentru a fi siguri că toţi şoferii opresc în fiecare staţie”, a declarat Mariana Birău.

În urmă cu o lună, ziarul nostru scria despre „un autobuz care nu vrea să oprească”, tot la sesizarea cititorilor: „Este stupid ceea ce se întâmplă. Autobuzul care ne ia de la Sâmbăteni și ne duce la Ghioroc nu vrea să oprească și în Miniș, deși trece prin localitate”, punctau atunci călătorii. Şi o tine tot aşa, se pare.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor