Cabinetele de expertiză, la Policlinica Municipală

De Diana Dutu
Cabinetele de expertiză, la Policlinica Municipală
Cele trei cabinete de expertiză medicală ale Casei Judeţene de Pensii Arad funcţionează, de luna aceasta, pe B-dul Revoluţiei nr.45.

După aproape cinci ani în care au funcționat în incinta Infomedica (2013-2015) şi Affidea/ Euromedic (2015-2018), două dintre cabinetele de expertiză medicală ale Casei Judeţene de Pensii (CJP) Arad s-au mutat în Policlinica Municipală (lângă Ziridava). E vorba de cabinetele în care consultă dr. Mirela Purlea şi dr. Monica Bătae. Cel de al treilea cabinet de expertiză al CJP, cel al dr. Ştefania Miclăuş, funcţiona deja în spaţiul policlinicii de pe Bulevardul Revoluţiei nr.45. Aşadar, începând de la mijlocul acestei luni, cei peste 12.000 de pensionari de invaliditate care au nevoie de evaluare medicală periodică, dar şi alţi arădeni care au nevoie de viză medicală de la cabinetul de expertiză, trebuie să treacă pragul Policlinicii Municipale.

„La etajul I se află cabinetul dr. Purlea, la etajul II – cabinetul dr. Miclăuş şi la etajul III – dr. Bătae. De acum, toate consultaţiile pentru expertiză medicală şi recuperarea capacităţii de muncă se fac în policlinica de pe Revoluţiei 45. Pe lângă pensionarii de invaliditate, la aceste cabinete se duc şi cei care trebuie să-şi vizeze sau să-şi prelungească concediile medicale ori cei care beneficiază de venitul minim garantat” – spune Mihaela Vasil, director al Casei Judeţene de Pensii Arad.

Alocarea de spaţiu pentru cele două cabinete de expertiză nou-venite în Policlinica Municipală s-a făcut în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal. Spaţiile – care erau nefolosite – aparţin Municipalităţii, aleşii hotărând transmiterea acestora în folosinţă gratuită către Casa Judeţeană de Pensii. În discuţie intră, de fapt, trei „apartamente” din policlinică, pe lângă cele două cabinete medicale de la etajele I şi III, CJP beneficiind de încă un spaţiu de la etajul I, pentru depozitarea arhivei active. Suprafaţa totală a celor trei „apartamente” este de 76,5 metri pătraţi, iar valoarea de inventar a acestora se ridică la 68.262 de lei.

În noile condiţii, cu toate cele trei cabinete şi arhiva în aceeaşi clădire, activitatea de expertiză medicală a Casei Judeţene de Pensii Arad este optimizată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !