Cereri pentru motorină, la APIA

De Diana Dutu
Subvenţie pentru motorina din agricultură
Subvenţie pentru motorina din agricultură
Pentru anul 2015, cererea de acord prealabil pentru finanţare se depune până la data de 4 august.

S-au limpezit informaţiile pentru arădenii care vor să obţină bani de motorină de la APIA. Clarificările au venit odată cu publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului MADR nr. 1727 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

Pentru obţinerea ajutorului de stat, beneficiarii completează o cerere de acord prealabil pentru finanţare, pe care o depun la Centrul Judeţen APIA Arad. Cererea de acord prealabil pentru finanţare se depune anual, pentru fiecare an calendaristic aferent perioadei de aplicare a schemei de ajutor de stat, respectiv 2015-2020 inclusiv. „Pentru anul 2015, cererea de acord prealabil pentru finanţare se depune în termen de 15 de zile lucrătoare de la intrarea în vigoare a Ordinului MADR nr. 1727/2015 (adică până în data de 4 august-n.r.). Beneficiarii sunt cei prevăzuţi în cuprinsul dispoziţiilor art. 4 din HG nr. 1174/2014” – spune Mihaela Cancel, director al APIA Arad.

Acordul prealabil pentru finanţare prin rambursare se emite de către Centrul Judeţean APIA Arad, în termen de cel mult 10 lucrătoare de la data limită de depunere de depunere a cererilor.

DOWNLOAD | Detalii APIA0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !