Concluzii pe medicina muncii

De Diana Dutu
Concluzii pe medicina muncii
Supravegherea profilactică și activitatea curativă de medicina muncii a celor afectați de condițiile de muncă va fi eficientă doar dacă reglementările legislative sunt clare și neinterpretabile, având ca rezultat imediat păstrarea capacității de muncă iar, pe termen lung, scăderea costurilor sociale.

Aceasta este principala concluzie desprinsă de la Conferința Națională de Medicina Muncii care s-a desfăşurat, săptămâna trecută, la Arad. La dezbateri au participat factori de decizie de la nivelul societății (parlamentari, membri ai Guvernului), dar şi reprezentanți ai Asociației Pacienților cu Boală profesională și Boală legată de profesie. „Conferința a fost structurată sub forma unor mese rotunde care au dat posibilitatea participanților să-și exprime opiniile referitoare la fiecare temă în parte. La finalul conferinței s-au formulat concluzii din partea Societății Române de Medicina Muncii și Comisiei de medicina muncii a Ministerului Sănătății, concluzii care au fost înaintate reprezentanților prezenți ai instituțiilor abilitate pentru modificarea și îmbunătățirea legislației”- precizează dr. Stelian Morariu, preşedintele conferinţei. Reamintim, Conferința Națională de Medicina Muncii cu participare internațională s-a desfășurat la Arad în perioada 27-30 mai 2015 sub egida Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad și Societății Române de Medicina Muncii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !