Concurenţă acerbă la spital

De Diana Dutu
6Comentarii
Concurenţă acerbă la spital
Concurenţă acerbă la spital
Cele mai râvnite posturi, cu 3,5 candidaţi pe un loc, sunt cele de registrator medical şi consilier juridic.

162 de candidaţi s-au înscris pe cele 98 posturi vacante scoase la concurs de conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Concurenţa cea mai aprigă au stârnit-o cele 10 posturi de registrator medical cu studii medii, pentru care s-au înscris la concurs 36 candidaţi. În cazul a doi dintre ei, însă, dosarele au fost respinse, pentru că nu au prezentat dovada vechimii de 6 luni în activitate, conform cerinţelor postului. Au rămas, aşadar, în competiţie 34 candidaţi pe zece locuri. La fel de râvnite sunt şi cele două posturi de consilier juridic din cadrul Serviciului Juridic al spitalului, pentru care s-au înscris şapte candidaţi. Dosarele tuturor au fost admise, prin urmare, vorbim de 3,5 candidaţi pe un loc. Un alt post care a prezentat interes a fost cel de inginer sisteme informatice debutant în cadrul Serviciului de evaluare si statistică medicală. Doi candidaţi se bat pentru ocuparea acestuia.

În ceea ce priveşte personalul sanitar, pentru cele 31 posturi de asistent medical generalist s-au înscris 54 candidaţi. Nouă dintre ei au fost respinşi în urma selecţiei dosarelor. Trei candidaţi se vor bate pentru două posturi de asistent medical radiologie şi imagistică medicală. La vremea arestării preşedintelui CJA, prin târg se vorbea că un post de asistent medical se „vinde” cu până la 5.000 euro.

Pentru cele 14 posturi de brancardier s-au înscris 24 candidaţi. Pentru cele 32 posturi de infirmier debutant s-au înscris 31 candidaţi (din care trei au fost respinşi); acestea sunt singurele posturi cu mai puţin de un candidat/loc. Pentru postul de inginer la Serviciul Tehnic e un singur candidat, în timp ce postul de şef serviciu Administrativ, Aprovizionare, Transport iese din discuţie pentru că singurul dosar depus a fost respins.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor