Curs festiv al absolvenților Facultății de Științe Umaniste, Politice și Administrative

Curs festiv la UVVG Arad
Curs festiv la UVVG Arad
Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” s-a aflat, zilele trecute, la ceas de mare sărbătoare prilejuit de cursul festiv al celei de-a 18-a promoții, studii de licență, din cadrul SUPA.

La evenimentul, care a avut loc în Aula „Ștefan Cicio Pop”, au participat prof. univ. dr. Marius Grec, decanul Facultății de Științe Umaniste, Politice și Administrative, prof. univ. dr. Anca Hermenean, prorector, conf. univ. dr. Cristian Bențe, director departament de științe socio-umaniste, lect. univ. dr. Lia Lucia Epure, cadre didactice, absolvenți, părinți și invitați.
Prof. univ. dr. Marius Grec, decanul Facultății de Științe Umaniste, Politice și Administrative a precizat: „Am participat la un eveniment emoționat, festivitatea de încheiere a studiilor de licență a celei de-a 18-a generații de absolvenți ai Facultății de Științe Umaniste, Politice și Administrative. Ne aflăm într-un moment important pentru această Facultate, deoarece Universitatea noastră a împlinit în acest an 25 de ani de existență, iar în anul 1994 se înființa Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative. Iată deci numere jubiliare, iar acum ne aflăm la majoratul absolvenților noștri, fiind vorba despre a 18-a generație”.
„În anul acesta, în mod deosebit sunt mai emoționată la festivităţile de absolvire, deoarece și copiii mei au finalizat un anumit ciclu de învățământ, deci împărtășesc emoțiile părinților. Ați ajuns la cea de-a 18-a generație, deci iată că Facultatea de Științe Umaniste Politice și Administrative a devenit majoră. Ați terminat o facultate, dar pregătirea voastră nu este finalizată și urmează să intrați în programul de masterat. Din partea conducerii Universității și a mea personal vă invit să vă desăvârşiţi pregătirea prin urmarea unui curs de master în cadrul facultății pe care ați urmat-o. Le mulțumim părinților pentru că au avut încredere să-și aducă copiii la Universitatea noastră și îi asigurăm că instruim generații bine pregătite pentru o piață a muncii din ce în ce mai dinamică. Avem parte de un corp profesoral bine pregătit. Vă felicit, dragi absolvenţi, în numele conducerii Universităţii, a d-nei. prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a d-lui. prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității și al meu personal. Vă doresc să aveți parte de o carieră fructoasă și să știți că întotdeauna în noi veți găsi un sprijin”, a declarat prof. univ. dr. Anca Hermenean, prorector cu cercetarea științifică din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !