Demo Plast Vest 2017: premieră națională la Expo Arad

De Valentin Goran
2Comentarii
Demo Plast Vest 2017: premieră națională la Expo Arad
© FOTO: Valentin Goran
Noul târg internațional al inovațiilor din industria maselor plastice, a cauciucului și a materialelor compozite „Demo Plast Vest 2017” și-a deschis porțile la Expo Arad.

Evenimentul internațional se desfășoară în perioada 21-24 iunie și reunește peste 50 de companii, mari branduri internaționale, dar și importanți producători cu capital autohton sau extern cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de a atrage investiții și de a încuraja parteneriate. „Industria prelucrării maselor plastice este într-o expansiune rapidă și continuă, iar în zona de vest a țării există o concentrație ridicată de specialiști și companii, dar și o infrastructură bună și oportunități de contacte cu exteriorul pentru cei din industrie. Companiile participante îi așteaptă pe specialiștii din domeniu cu multe noutăți și surprize plăcute. Începând cu acest an, la DEMO PLAST va prinde formă viitorul acestei industrii”, a declarat Onuț Iliescu, directorul Tehnic Media, organizatorul Demo Metal și Demo Plast.

Sesiuni și conferințe

După deschiderea oficială a târgului a început și prima sesiune a Forumului DEMO PLAST VEST intitulată „Industria de mase plastice din zona de vest – Atragere de noi clienți, furnizori, parteneri și specialiști”. Conferințele vor continua și în zilele următoare, după cum urmează: 22 iunie – „Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare”; 23 iunie – „Noi tehnologii și Inovații – Noi echipamente pentru industria prelucrării maselor plastice”.

Pentru prima dată în România

Vizitatorii vor vedea, pentru prima dată în România, mașinile de injecție Fanuc și echipamentele Dr. Boy GmbH Co&KG. La standul Witmann Battenfeld vizitatorii vor descoperi Robot PRIMUS 16 – primul robot Wittmann cost effective, noul controler pentru maşini de injecţie Unilog B8, promoția pentru mașini de injecție între 35-350 TF numită Smart Seller, roboții Wittmann vânduți cu avans 0 (în rate până la 18 luni, cu dobândă 3.9 %, finanțare directă, numai pe perioada târgului) și se vor bucura din plin de surprizele pregătite de unul dintre liderii pieței de echipamente de injecție mase plastice din România. Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Plast Vest (www.demoplast.ro/vest).2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor