Despre noi începuturi… pe note muzicale

De Iza Pal
Despre noi începuturi… pe note muzicale
© FOTO: Iza Pal
Duminică seara la Boeme Teatru toate locurile au fost rezervate şi ocupate din timp, întrucât la ora 20:00, iubitul povestitor de pe clape albe şi negre, Teo Milea, avea să îşi prezinte ultimele compoziţii şi publicului arădean, atât de fidel acordurilor lui.

Cinci din cele şase piese care alcătuiesc noul album, “A New Beginning”, au fost compuse într-un bloc din Aradul Nou, chiar înainte de a pleca spre Canada, ţara pe care acum Teo o poate numi casă. Ele formează un concert cu o partitură complexă pentru pian şi flaut deopotrivă, instrument de care a fost acompaniat şi la Boeme, prin mânuirea iscusită a lui Ionuţ Cădariu, cu care e bun prieten de mai bine de 25 de ani.

“Înclin să cred că este singurul cadou care intră în patrimoniul cultural arădean pe care îl voi lăsa de-a lungul vieţii acestui oraş şi mai mult decât acestui oraş, vouă, pentru că sunteţi primii care ascultaţi acest material în forma lui finală şi în forma lui integrală, pentru că nu am avut până în momentul de faţă oportunitatea şi ocazia să vi-l cânt împreună cu Ionuţ”, a spus Teo.

Fiecare concert ce poartă semnătura lui Teo Milea e de fapt o poveste, fiecare melodie e un capitol, fiecare notă, un pas mai aproape spre deznodământ, fiecare intro mai lung sau pauză dintre note aducând recursiv suspansul în rândul audienţei, suspans ce, se ştie, domină creaţiile lui.

Seara de luni îl găseşte pe Teo tot la Boeme Teatru, unde, datorită cererii foarte mari, va mai susţine o reprezentaţie a aceluiaşi album.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !