Două zone mari din Arad, cu PUZ-uri nou aprobate, se dezvoltă comercial și imobiliar. Proprietarul a scos la VÂNZARE TERENURI interesante la prețuri corecte

Reactualizat la:
1Comentariu
Două zone mari din Arad, cu PUZ-uri nou aprobate, se dezvoltă comercial și imobiliar. Proprietarul a scos la VÂNZARE TERENURI interesante la prețuri corecte
ADVERTORIAL. O suprafață de 46 de hectare, de la granița cu Calea „6 Vânători” până la Centură și o alta, în Aradul Nou, către Zădăreni, de 15, 5 hectare, își vor schimba radical configurația – din terenuri agricole invadate de bălării neaccesibile în Zonă INDUSTRIALĂ – LOGISTICA și SERVICII – COMERȚ, respectiv Zonă REZIDENȚIALĂ.

Pe site-ul IMOVEST.EU, vânzătorul prezintă toate datele pe care un investitor sau căutător de loc de casă într-o zonă nouă și cu potențial le caută. Terenul de vânzare în „Zona Industrială Centură Nord” are o suprafață de 460.000 mp și un front stradal de 950 m. Terenul are ca utilități apă, gaz, curent, canalizare, drumuri asfaltate și acces realizat din Centura Nord – trasate conform PUZ NOU – 2019.

Majoritatea parcelelor sunt desenate pe loturi de 5000 de metri pătrați, iar raportul dintre prețul curent și cel viitor este corect 15 – 25 €/mp.

În „Zona 5 – NORD, in Aradul Nou, se va dezvolta o zona rezidențiala , unde, pe o suprafață de 155.000 mp, cu un front stradal de 20 de metri, s-au scos în vânzare parcele de 500 – 700 mp, dar și de 2000, de 4000, de 8000 sau de peste 15.000 mp (chiar lângă centură) destinate construcției de case, cu utilități: curent, gaz, canalizare, apa, drum asfaltat, de asemenea, conform unui Plan Urbanistic nou (2019).
Prețul acestori loturi oscilează între 30 și 40 €/mp.

Pe Pagina de Facebook Imovest – Terenuri direct de la proprietari se pot urmări actualizări la acest proiect, care pune o lumină pozitivă asupra viitorului imenselor spații, până acum „ale nimănui”.

Pretul include PUZ nou, obtinut in 2019, infrastructura (drumuri asfaltate) si toate utilitatile in proximitate!

www.imovest.eu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor