Invitatie la Triatlonul Aradului

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
2Comentarii
Invitatie la Triatlonul Aradului
ARAD. Triatonul Aradului este un eveniment ce îmbină natația, ciclismul și alergarea, care va avea loc pe 22 noiembrie în Arad. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad, având ca partener Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad.

,,Triatlonul Aradului” cuprinde trei curse: Triatlon competițional ”Multisport” – 5.5 km alergare, 10 km ciclism, 400 m înot (premiere locurile 1-3, masculin, feminin, ștafetă); Triatlon necompetițional ”Fără grabă” – 4 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot; Cros 2 km – 2 km alergare (premiere primele 3 persoane, masculin, feminin).

Probele de triatlon se pot parcurge fie individual, fie în echipă (ştafetă de 3 persoane, câte una pentru fiecare probă: alergare, ciclism, înot). Înscrierile sunt permise până pe 20 noiembrie, pe site-ul www.experientamultisport.ro. Vârsta minimă: 14 ani împliniţi (cursele de triatlon) şi fără limită de vârstă (cros 2 Km), cu menţiunea, copii sub 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte în cursă.

Trasee de concurs

Ruta pentru ciclism este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km. Ruta pentru alergare la cursa”Multisport” se află pe traseul: Parcul Europa – Faleza Mures – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetatii – Podul Decebal – Faleza Mures – Palatul Cultural – Falexa Mureș – Parcul Europa. Ruta pentru alergare la cursa ”Fără grabă” și Cros 2 km este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km. Proba de înot pentru cursele ”Multisport” și ”Fără grabă” se vor desfășura în Bazinul Olimpic ”Delfinul”.

Din partea CS Experiența Multisport se va implica în organizare o echipă formată din 35 membri și voluntari, responsabil de traseu fiind Adrian Glogovețan, iar coordonatorul evenimentului este Sorin-Victor Roman.

Opinii

”Triatlon, pentru că este momentul să completăm paleta de evenimente pentru amatori cu un sport care îmbină mai multe discipline care aduc, fiecare în parte, beneficii asupra organismului și se completează reciproc. Sperăm că acest eveniment să fie un alt punct de plecare, de data aceasta în practicarea triatlonului de către cât mai mulți arădeni.” – Sorin-Victor Roman, coordonator eveniment din partea Experiența Multisport.

”Prin aceste tipuri de activități sportive dorim să dăm un imbold mișcării pentru sănătate în Arad, susținând atât evenimentele pentru sportivii amatori cât și pe cele dedicate sportului de performanță.” Gheorghe Falcă, Primăria Municipiului Arad.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor