Ion Stan: politica distruge drumurile

De Simion Todoca
Ion Stan: politica distruge drumurile
© Ion Stan Foto: JA
Preşedintele Partidului Noua Republică Arad, Ion Stan, este de părere că incapacitatea Ministerului Transporturilor de a cheltui sumele alocate demonstrează că niciunul dintre guvernele de până acum nu a dorit să avem infrastructură, fiind interesate doar de „plantarea” unor politruci care să fure banii statului, adică ai cetăţenilor.

„Deși pe la acest minister s-au perindat miniștri „vizionari” de la toate partidele, vedem că treburile merg din ce în ce mai prost. În ce țară trăim dacă acest minister, care nu poate cheltui 3 miliarde de lei, se plânge că i s-a tăiat din buget, deşi nu are nici proiecte, nici planuri pe termen mediu şi lung ? Megaplanurile lui Rus și ale celor dinaintea lui, cu autostrăzile și drumurile de mare viteză au ramas doar în proiecția video a prezentării planurilor stategice. Eu știu ca un gospodar pâna să-și facă o casa își face drum că să ajungă unde trebuie.

Infrastructura de cale ferată este în așa măsură distrusă încât prezintă la viteze mari riscuri de accidente, iar utilizare actuală nu e posibilă decât la o viteză medie de 45 km la oră.

Drumurile comunale, judeţene, naţionale, podurile şi autostrăzile, sunt făcute de mântuială, cu materiale de slabă calitate și cît mai repede, pentru ca un oficial de rang înalt sau local să taie și el o panglică, după care urmează reparațiile . Ca exemplu, în Arad s-a deschis cu surle și trimbițe Gara centrală, dar cine ştie când va fi gata. Disputele privind vinovaţii pentru neterminarea pasajelor seamănă cu un meci de ping pong, care se tot joacă de trei ani. Atâta vreme cât românii nu vor înţelege că trebuie să meargă la vot, să voteze oameni care vor şi ştiu să facă administraţie, politicienii vor face în continuare administraţie doar pentru a-şi perfecţiona metodele de jefuire a avutului public”, spune Ion Stan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !