JA, un ziar al judetului

De Andreea Pintea
JA, un ziar al judetului
  Cei mai norocoşi dintre abonaţii Jurnal arădean au fost premiaţi cu câte 150 de lei.

ARAD. Lună de lună, Jurnal arădean îşi premiază abonaţii cu câte zece premii de fidelitate. Dintre sutele de plicuri trimise pe adresa redacţiei au fost extrase zece cu taloane de parcipare, iar fericiţii câştigători au venit ieri la redacţia Jurnal arădean pentru a-şi ridica premiul.

Ziarul, o prioritate

Jurnal arădean este citit cu nerăbdare în fiecare dimineaţă de către abonaţi, aceştia declarându-se mulţumiţi de modul în care ziarul ajunge în casele lor la primele ore din zi. „Ziarul este o prioritate! Lucrez ca factor poştal la oficiul din Sânpaul şi în fiecare dimineaţă primul lucru pe care îl fac este să împart ziarele, abia apoi mă apuc de pensii şi alte comisioane. Oamenii aşteaptă ziarul şi aşa mi se pare mie normal să procedez”, ne-a mărturisit Paraschiva-Angelica Morariu – câştigătoare şi abonată.

Florica Cristea ne-a asigurat că „ziarul este foarte bun! Dacă nu ne-ar plăcea conţinutul şi nu am fi mulţumiţi cu siguranţă că nu ne-aţi mai regăsi pe listele abonaţilor. Ne abonăm şi îl citim de ani de zile şi pot să vă spun că dacă într-o zi nu avem ziarul îi simţim lipsa”. Şi doamna Viorica Henţ a avut cuvinte de laudă la adresa Jurnalului arădean: „Este un ziar al judeţului de unde aflăm tot ce se întâmplă!”, a punctat doamna Henţ. Fidelii abonaţi, mare parte dintre ei aflaţi chiar la al doilea câştig, au spus că apreciază toate rubricile şi paginile din Jurnal arădean, opinând că există informaţie pentru toată familia.

Ce fac cu banii?

Premiul de 150 de lei a venit cum nu se poate mai bine pentru cei zece câştigători. Acum în prag de sărbători pascale, catolice şi mai târziu cele ortodoxe, câştigătorii au mărturisit că vor face cadouri nepoţilor şi celor dragi, dar şi că îşi vor completa bugetul pentru a avea o masă mai îmbelşugată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !