Jonglerii cu deszapezirea

De Alin Gherasim
3Comentarii
Au scos şi reintrodus utilajele în baze FOTO: A.G.
Au scos şi reintrodus utilajele în baze FOTO: A.G.
CJA a emis ordine de ieşire din bază pentru o serie de utilaje de deszăpezire, toate acestea pentru a face economii la buget.

ARAD. Bugetul mic al judeţului, dar şi condiţiile meteorologice, care trec dintr-o extremă în alta, i-au făcut pe cei de la Consiliul Judeţean Arad (CJA) să adopte mai multe măsuri pentru a face economii. Una dintre măsuri se referă la utilajele de deszăpezire. Cum vremea a fost caldă, mai caldă decât era normal în această perioadă, CJA a dat ordin de scoatere din baze a şapte utilaje de deszăpezire.

„Am scos din baze utilajele respective pentru a face economii la buget. Odată ieşite din baze, pentru vehiculele cu pricina nu au mai fost plătite orele de staţionare”, a declarat Cristian Drăgan, administratorul judeţului. Însă acum meteorologii anunţă că vremea se înrăutăţeşte. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Ca atare, cele şapte utilaje au fost reintroduse de duminică în baze. „Am dat ordin de intrare în baze pentru a întregi numărul de 27 de utilaje, câte acţionează pentru deszăpezirea drumurilor judeţene. Sperăm ca vremea să nu se înrăutăţească prea tare. Momentan, meteorologii anunţă fulguieli slabe, lapoviţă, dar nimic care să ne înspăimânte. Cu toate acestea, trebuie să fim pregătiţi de intervenţie, dacă este cazul”, a mai spus Drăgan.

Le scot din nou

Dacă valul de frig şi precipitaţii va trece, CJA ar putea emite un nou ordin de scoatere din bază a utilajelor de deszăpezire. „În funcţie de cum evoluează vremea, dacă riscul de precipitaţii va trece, probabil că vom emite un nou ordin de scoatere a utilajelor de deszăpezire din baze. Aşa nu vom mai plăti ore de staţionare şi vom reuşi să facem economii la buget”, a anunţat administratorul judeţului. Însă un lucru nu trebuie uitat: vremea este capricioasă şi, uneori, imprevizibilă. Aşa că nu se ştie momentul în care va fi emis ordinul de ieşire din baze a utilajelor şi nici momentul în care acestea ar putea fi reechipate şi introduse în baze.

„Am scos din baze utilajele respective pentru a face economii la buget”, Cristian Drăgan3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor