Locuri de muncă în Israel

De Diana Dutu
Locuri de muncă în Israel
Locuri de muncă în Israel
Sunt destinate muncitorilor calificaţi în construcţii şi pot fi accesate prin AJOFM Arad.

Şansă pentru şomerii dornici să muncească. Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel au încheiat un Protocol privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel. Printre beneficiarii acestui protocol se pot număra şi arădenii. Nu toţi, ci doar cei calificaţi în construcţii şi care îndeplinesc anumite condiţii. Ei pot încheia contracte de muncă pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Meserii

Persoanele interesate trebuie să aibă calificare/experienţă în meseriile: •dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie); •fierari – betoniști, îndoirea fierului (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie); •zidari – faianțari, acoperirea podelelor și pereților cu faianță (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie); •zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.

Condiţii

Cei interesați trebuie să îndeplinească următoarele condiții: •să nu fi lucrat anterior în Israel; •să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor; •să nu aibă cazier judiciar; •să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi; •să nu sufere de anumite boli cronice.

Documente

Persoanele interesate se pot înscrie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, cu următoarele documente: cerere tip, declaraţie – tip bilingvă, copie carte de identitate, copie paşaport (dacă au) copii ale actelor de studii şi de calificare (dacă au), copii ale documentelor care atestă experienţa, vechimea în muncă (dacă au).

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !