Luptătorul Daniel Ghiţă se „bate” pentru Nadăş

De Alin Gherasim
Reactualizat la:
11Comentarii
Luptătorul Daniel Ghiţă se „bate” pentru Nadăş
Cunoscutul luptător de K1, Daniel Ghiţă, s-a alăturat luptei pentru „eliberarea” Nadăşului şi vrea să strângă bani pentru a-i ajuta pe săteni.

Are un nume mare şi o carieră în spate, este cel mai cunoscut luptător al ţării noastre, a câştigat trofee interne şi internaţionale cu duiumul, iar acum se alătură luptei duse de sătenii din Nadăş cu familia Colţeu, cu justiţia şi cu acest sistem corupt care a retrocedat un sat întreg unei singure familii. Totul, se pare, în baza unor documente false, cu semnături false, dar şi, se spune, cu largul concurs al Judecătoriei Ineu, instanţa „de casă” a familiei moştenitoare.

Revenind la Daniel Ghiţă, acesta a anunţat că va demara o adevărată campanie la nivel naţional pentru ajutorarea nădăşenilor. „Sunt în Nadăş şi am rămas uimit de ceea ce văd, aud aici! Corupţie la nivel înalt. S-au retrocedat cu acte fals 8.742 de hecare de teren şi pădure unei doamne Colţeu. Valoarea notată în cartea funciară a fost de 12 Ron! 8.742 hectare, întabulaţi cu valoare de 12 Ron!?? Incredibil. Ţăranii nu au voie să-şi culeagă roadele, să intre pe propriile terenuri, pe care le au de zeci de ani! Riscă să fie evacuaţi din propriile case… Aceşti oameni luptă pentru dreptate! Haideţi să luptăm cu ei. Domnule Preşedinte Iohannis, mergeţi în Europa, sunteţi solidar cu toate ţările, problemele, dar de ce nu sunteţi solidar cu oamenii din ţara noastră? Cu aceşti ţărani amărâţi, care peste noapte au pierdut tot ce au avut. Luptă singuri şi au ajuns să-şi vândă vacile, tot ce deţin, doar să-şi facă dreptate! Familia Rad Nicolae m-a cazat la ea în casă. Am rămas umit de ospitalitatea acestor oameni. Au vândut tot, să poată să meargă în proces, să facă dreptate… Oamenii s-au îndatorat. Escrocii tergiversează procesele, pentru că ştiu că oamenii nu au bani de aceste procese inutile. Avocata Coroiu Vasilica îi reprezintă gratis. Dar au nevoie şi de ajutorul nostru. Orice ajutor financiar este bine venit. Haideţi să fim noi solidari, să ajutăm aceşti oameni. De ce suntem solidari <Je suis Paris> şi nu suntem solidari faţă de ţăranii noştri? Încep campania <Je suis Nadăş>! Poate aşa vine şi Preşedintele nostru la ei. Nu este covor roşu, e drum forestier, dar vă aşteaptă oameni buni, cu suflet, care sunt disperaţi de nedreptatea şi corupţia din ţara noastră. Vă rog, daţi share, donaţi, fiecare cât poate, să achităm datoriile făcute de aceşti oameni, doar să-şi facă singuri dreptate…

Puteţi contacta direct familia Rad 0257/ 7372493. Noi suntem speranţa lor. Dacă vrei să faci ceva, fă ceva! Ignoranţa şi corupţia ucid!”, a scris Ghiţă pe o pagină de socializare.

Aşadar, luptătorul s-a alăturat nădăşenilor şi vrea să lupte alături de ei împotriva corupţiei şi ignoranţei. Este un semnal care poate declanşa o campanie la nivel naţional, o campanie în care să se implice oameni de valoare care pot demonta falsurile din acte şi sentinţele suspecte date de instanţele implicate.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor