Mircea Pereş: Falcă şi PNL pun mâna pe bugetul judeţului

De Simion Todoca
6Comentarii
Mircea Pereş Foto: J.A.
Mircea Pereş Foto: J.A.
Liderul M10 Arad, Mircea Pereş, este de părere că preşedintele CJA , Nicolae Ioţcu, a fost eliminat din cursa pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, pentru că nu a mai avut susţinerea niciunei tabere din fostul PDL, actualmente PNL, condus, la Arad, de către Gheorghe Falcă.

„Este notoriu motivul ruperii definitive a relaţiilor dintre Falcă şi Ioţcu : refuzul preşedintelui CJA de a supune bugetul judeţului aprobării partidului. Este clar, din punctul meu de vedere, că Ioţcu nu din prea mare dragoste de democraţie şi obiectivitate a refuzat să dea bani comunelor după placul lui Falcă, ci pentru că avea socotelile lui, strict legate de şpaga primită personal, nu pentru partid”, este de părere Mircea Pereş. El crede că, utilizând „maşina de vot” din CJA, Falcă va face totul pentru a-şi impune „omul lui şi al partidului” la condicerea Consiliului Judeţean. „Reţinerea lui Ioţcu îi deschide lui Falcă drumul pentru numirea în fruntea CJA a unei persoane agreate, care să prezinte PNL – ului, adică tot lui, bugetul judeţului sau să spunem direct, va permite ca Falcă să dirijeze banii în judeţ potrivit propriilor interese dar, evident, fără nicio legătură cu nevoile reale ale locuitorilor judeţului. Prevedem o perioadă tulbure la CJA, care are toate ingredientele pentru a se transforma într-o noapte a cuţitelor lungi. Nu putem să nu observăm că dorinţa lui Falcă, aceea ca bugetul judeţului să fie prezentat înainte de adoptare partidului este un tipar de comportament care nu este specific doar PNL-ului şi baronilor PNL, ci chiar la nivel central, unde Dragnea cere ca bugetul ţării să fie prezentat de către Guvern partidului care e la guvernare, adică PSD-ului. Oare, cu ce scop ?! Evident că, aşa cum la Arad, Falcă, prin PNL, doreşte să împartă, după propriile interese, fondurile judeţului, la nivel central Dragnea, prin PSD, doreşte să împartă, după propriile interese, bugetul ţării, favorizând masiv primarii partidului şi pe cei de la alte partide dispuşi să „trădeze” în schimbul alocării de fonduri şi al candidaturilor la alegerile locale de anul viitor. Aşa cum am semnalat în repetate rânduri, PSD şi PNL (PDL) joacă în fapt în aceeaşi echipă, urmărind doar profitul propriu fără absolut nicio legătură cu interesul nostru al celor mulţi”, a declarat Mircea Pereş.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor