„Noi, fără ziar nu putem”

De Diana Dutu
„Noi, fără ziar nu putem”
© Cei mai norocoşi abonaţi din luna octombrie au fost premiaţi cu câte 200 de lei FOTO: VALENTIN GORAN
Mărturiseşte una dintre cele mai fidele cititoare ale Jurnal arădean.

Jurnal arădean i-a recompensat, ieri, pe cei mai norocoşi abonaţi din luna octombrie. Premiile de fidelitate, în valoare de câte 200 de lei fiecare, au fost înmânate câştigătorilor. Şi au fost primite cu mare bucurie!

Cuvântul cititorilor

Iată ce cred câţiva dintre cei mai fideli cititori despre Jurnal arădean, ziarul lor preferat. „Sunt mulţumit. Primesc ziarul în fiecare zi şi îl studiez ca să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în judeţ şi în ţară” – spune Ioan Morar din Apateu. „Noi nu suntem mulţumiţi. Noi suntem foarte mulţumiţi de Jurnal arădean. Îl primim un pic mai târziu, aşa că în fiecare după-masă, după ce mâncăm, şi eu şi soţul meu ne punem să citim ziarul. Noi, fără ziar nu putem, aşa de obişnuiţi suntem cu el” – mărturiseşte nădlăcanca Ana Gros.

„Sunt abonată din ‘57 la ziar, de pe vremea când se numea Flacăra Roşie. Am fost distribuitor de presă la UTA, unde am lucrat, şi de atunci citesc ziarul în fiecare zi. Sunt foarte mulţumită de tot ce găsesc în el” – punctează Draghina Ţuţuianu. Nicolae Cristea completează: „Jurnal arădean mi se pare un ziar foarte bine structurat, cu rubrici interesante, suficient de nepartinic, fiecare poate să găsească în el ce doreşte.”

La cei 88 de ani ai săi, Nicolae Torţan povesteşte că citeşte ziarul zilnic, fără ochelari. Ba, mai mult, merge în fiecare zi la poştă după el, cu bicicleta. Altfel îl primeşte prea târziu. Iar el vrea să fie informat cât mai din timp. „Îmi place să citesc sportul şi politica. La bătrâni, asta le place” – crede octogenarul din Iratoşu.

Ce fac cu banii

Dat fiind că premiul de fidelitate a venit foarte aproape de ziua sa de naştere, Ana Gros va folosi cei 200 de lei pentru a-şi face un cadou cu această ocazie. Draghina Ţuţuianu zice că păstrează premiul până când vine nepotul ei din Austria, să-i dea bani de buzunar. „Şi mai aprind nişte lumânări la biserică, să-i mulţumesc lui Dumnezeu că am câştigat” – adaugă arădeanca. Ioan Morar spune că premiul de fidelitate va fi folosit în familie, în timp ce Nicolae Cristea lasă această sarcină în seama nevestei. Nicolae Torţan va împărţi premiul astfel: „100 de lei nepoatei Milena, care e în clasa a opta şi învaţă foarte bine. 50 de lei îi dau la baba mea, cu care sunt împreună de 63 de ani. Şi 50 de lei pentru mine sau pentru fată.”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !