Noua Republica denunta pericolul “dictaturii gay” in Europa !

De Simion Todoca
Reactualizat la:
16Comentarii
Liderii PNR, contra „dictaturii gay” Foto : JA
Liderii PNR, contra „dictaturii gay” Foto : JA
ARAD. Trei membri ai conducerii centrale a Partidului Noua Republică- preşedintele Mihail Neamţu şi vicepreşedinţii Corneliu Berari şi Ioan Stan(liderul filialei arădene) au dezbătut, în cadrul unei conferinţe de presă, mai multe probleme de interes local, naţional şi extern.

Capul de afiş l-a constituit protestul vehement al Partidului Noua Republică şi a grupului conservatorilor reformişti din Parlamentul European- la care PNR este afiliat- împotriva Raportului LunaceK, promovat cu sprijinul decisiv al Popularilor Europeni, inclusiv cu votul europarlamentarilor PDL. Cu excepţia arădeanului Iosif Matula, care a votat împotrivă!

Partidul Noua Republică denunţă raportul, ca fiind un atentat grav la familie, o tentativă de instaurare a unei adevărate „dictaturi gay” în Europa.

Omul normal, fără drepturi!

Conform prevederilor raportului, prezentat de către Corneliu Berari, drepturile grupurilor gay sunt peste drepturile celorlalţi, ei având drept de veto inclusiv în probleme care nu îi privesc! Libertatea de exprimare a grupurilor gay este nelimitatată, dar a grupurilor care îi critică este îngrădită drastic. Exprimarea împotriva lor poate fi încadrată la „crimă de ură”. Toate statele UE vor fi obligate să declare legale căsătoriile gay, în caz contrar urmând să fie considerate „inamici ai drepturilor omului”!

Agenda anticreştină

„Raportul Lunacek aparţine agendei anticreştine, cu susţinere serioasă la Bruxelles. Odată adoptat, chiar dacă nu are putere legislativă, el va putea servi drept bază pentru o Directivă, lege unională cu caracter obligatoriu. Din păcate, europarlamentarii Mişcării Populare – care se declară creştin democraţi!- le-au oferit iniţiatorilor voturile care le lipseau. Ţin să-l felicit pe arădeanul Iosif Matula că a avut curajul să voteze împotrivă. Este o demontare a minciunii că, odată ajuns în Parlamentul European, eşti obligat, din interese politicianiste, să votezi cum îţi cere grupul din care faci parte.Partidul Noua Republică va promova în Parlamentul European doar oameni cu coloană vertebrală, care să apere valorile creştine, familia adevărată, bazată pe bărbat şi femeie, nu interesele politicianiste” a declarat Mihail Neamţu.

Matula : prea de tot!

Contactat telefonic, Iosif Matula a confirmat că a votat împotrivă. „Pot să înţeleg unele cazuri de discriminare pozitivă, atunci când aceasta este necesară pentru acoperirea drepturilor generale ale omului pentru cel discriminat pozitiv. În schimb, nu pot accepta ca discriminarea pozitivă a unor grupuri să aducă atingere drepturilor celorlalţi, ale majorităţii. Picătura care a umplut paharul a fost posibilitatea ca preoţii care predică în biserică pentru familia creştină să fie acuzaţi de crimă de ură, chiar dacă nu fac nicio referire la familiile gay. E prea de tot, prea mult pentru mine, ca membru al unei generaţii”, a explicat Matula.

CITESTE SI:

Partidul Noua Republica se digitalizeaza

Taguri: , , , ,


16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor