Nu vor să lucreze la IȘJ Arad

De Monica Ardelean
Nu vor să lucreze la IȘJ Arad
Pentru cele 21 de posturi scoase la concurs de către IȘJ Arad și-au depus dosarele doar 17 candidați.

ARAD. Fără nicio concurență pentru posturile de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad. Cele 21 de posturi se pare că nu au stârnit interesul necesar pentru cei din sistemul preuniversitar sau poate ideea de concurs descurajează inițiativele competiționale ale candidaților. La momentul anunțării organizării concursului pe post, în comunicatul IȘJ Arad erau trecute ca posturi vacante un număr de 15 norme întregi și 6 jumătăți de normă. Adică 21 de persoane care trebuie să le ocupe. La termenul limită de ieri s-au prezentat cu dosarul doar 17. Care au fost cele care nu au stârnit nici un pic de interes sau care sunt cele unde sunt doi candidați pe un loc, se va afla doar pe 7 mai, atunci când numele acestora va fi făcut public. Până atunci vor fi evaluate dosarele de către cei din comisia de evaluare și apoi se dă startul probelor.
Cum sunt evaluați?
Și nu va fi ușor pentru că fiecare va avea de trecut prin mai multe evaluări: cea a curriculumului vitae, evaluarea inspecției speciale la clasă, a proiectării și realizării lecției de către candidat, evaluarea probei practice – asistența la o oră, analiza lecției, întocmirea procesului-verbal de inspecţie, proba de interviu privind managementul educațional și deontologia și proba scrisă – un test grilă din managementul educațional și legislație.
Punctajul total maxim este de 50 puncte, iar punctajul minim de promovare a concursului este de 35 de puncte, cu condiția promovării fiecărei probe în parte. Examenul se susține la IȘJ Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !