Galleria Mall, lăsată în beznă: Permisele și Pașapoartele, afectate

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
4Comentarii
Galleria Mall, lăsată în beznă: Permisele și Pașapoartele, afectate
Zeci de arădeni au sperat că în prima zi din această săptămână vor reuși să își rezolve o parte din problemele ce țin de relaționarea cu Serviciile de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări auto.

Soarta, însă, nu a fost de partea lor, în condițiile în care de azi dimineață centrul comercial unde își desfășoară activitatea cele două servicii zace în beznă.

„Este vorba despre o avarie a celor de la Enel. Din câte am înțeles avaria este înainte de alimentarea cu energie electrică a centrului comercial Galleria Mall. Încă nu știm când se va remedia, promisiunea celor de la Enel fiind că se va reuși realimentarea cu energie electrică a serviciilor noastre în cel mai scurt timp”, ne-a declarat prefectul Florentina Horgea.

Cert este că, pentru cei ce încă așteaptă să vadă dacă vor susține sau nu examenul pentru carnetul de șoferi, nici noi, nici autorirățile nu par să aibă răspuns. Arădenii sunt sfătuiți să mai aștepte, în speranța că Enel va remedia avaria și serviciile publice vor fi din nou funcționale. Doar răbdare să aibă, în condiţiile în care de cinci ore stau şi aşteaptă fără ca cineva să le spună cu adevărat ceva.

Uite avaria, nu e avaria

În timp ce reprezentanții Instituției Prefectului ne-au transmis că avaria este de la Enel, reprezentanții E-Distribuție Banat spun că nu știu de vreo problemă.

„Referitor la întreruperile semnalate în incinta Galleria Mall din Arad, serviciul Permise și Înmatriculări Auto, vă informăm că în instalațiile de medie și joasă tensiune aflate în gestiunea E-Distribuție Banat nu au fost semnalate incidente care să afecteze zona respectivă. Presupunem că este vorba de un defect în instalația de utilizare a clientului, drept pentru care am solicitat o verificare a acestei instalații. Personalul E-Distribuție Banat este în legătură permanentă cu clientul, având în vedere importanța acestuia”, ne-au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

Reprogramări pentru marți

În jurul orei 16, Instituția Prefectului Arad a transmis un comunicat privind situația de la Pașapoarte și Permise.

„Având în vedere că la Galleria Mall, unde își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, s-a produs o avarie la rețeaua de furnizare a energiei electrice, Instituția Prefectului – Județul Arad informează cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor sau obținerea permiselor de conducere că pe parcursul zilei de astăzi, 17.09.2018, cele două servicii nu și-au putut desfășura activitatea în regim normal. Cetățenii care au fost programați pentru astăzi vor fi primiți cu celeritate în cursul zilei de mâine, când activitatea va reintra în normal. Angajații serviciilor afectate de pana de curent au așteptat pe tot parcursul zilei de astăzi remedierea defecțiunii. Regretăm inconvenientul apărut, însă deîndată ce lucrurile vor reintra în normal, vom face în așa fel încât să revenim cât mai repede la programul obișnuit, respectând programările cetățenilor”, declară Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor