aradon.ro Web analytics


„Indiferent ce o să se întâmple, eu voi fi înjurat”

De Leo Sfâra

„Indiferent ce o să se întâmple, eu voi fi înjurat”

Se apropie meciul cu Dinamo, iar Mircea Rednic încearcă să iasă „din corzi”.
Scris de Leo Sfâra - Se apropie meciul cu Dinamo, iar Mircea Rednic încearcă să iasă „din corzi”.
7 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. horia says:

    D.le REDNIC, un utist, un arădean, un ,urmaș al Dacilor Liberi , un român ardelean, un român adevărat NICIODATĂ nu are să te înjure.

  2. Stefan says:

    In anul in care a fost pusa statuia fotbalistului din fata arenei UTA, in ultima etapa Dinamo a venit la Arad , a batut cu 1-0 si asa a picat prima data UTA din liga A. Daca faceau macar egal ramaneau in liga A. Haide UTA !!!!!!!!

  3. Alex says:

    Sper sa încheie cariera aici dinamo apoi sa se desființeze dezintegreze și sa se descompuna echipa dinamo
    La Arad sa și pună ghetele-n cui definitiv..sa fie stop joc pt totdeauna.în întreaga lor istorie au fost favorizați de către arbitri federație instituții de stat etcNu cred ca au câștigat vreun joc în mod corect.

  4. Cetateanul says:

    Doar cretinii nu înțeleg că Dinamo 1-0 UTA a fost un teatru.

  5. anonim says:

    Ce naiba o tot dam de gard ? rezultatul e unul stiu dinainte

    Dinamo -UTA x 1

    Si asta nu din cauza ,, performantelor ,, maidanezilor din bucale , ci a jocului de culise ……. mai vorbim !

    Jugurile de la dinamo ar trebui exclusi din fotbal , au cele mai multe faulturi dure efectuate asupra jucatorilor din echipele adverse

  6. Local

    FOTO | 105 ani de administrație românească în Arad
    Ziua Administrației Arădene a fost marcată în Piața Catedralei cu o defilare, ridicarea drapelului pe catarg, dar și mai multe concerte. Totul a culminat cu un foc de artificii.

    Mapamond

    Ucraina are în sfârşit suficientă muniţie pentru artilerie, asigură Zelenski
    Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat vineri legislaţia care permite mobilizarea deţinuţilor şi a declarat că, pentru prima dată de când a început războiul cu Rusia, toate brigăzile armatei ucrainene au suficientă muniţie pentru artilerie, consemnează agenţia EFE.

    Local

    FOTO. Fântâna din Piața Catedralei a fost avariată de o mașină a pirotehniștilor
    Incidentul s-a produs cu puțin înainte de începerea manifestărilor pregătite pentru a marca Ziua Administrației Arădene. 8

    Local

    Accident cu trei mașini între Horia și Șiria. Doi tineri de 18 ani au ajuns la spital
    1

    Local

    FOTO | Feeria florilor, în Piața Avram Iancu
    FlorAR s-a deschis vineri, 17 mai, fiind o feerie de culori, artiștii floriști venind cu zeci de mii de fire de flori și plante în aranjamente dintre cele mai inedite.

    Local

    Șapte migranți urcați în avion de cei de la Imigrări
    Polițiștii de la Imigrări din Arad au condus sub escortă șapte migranți prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România. 3

    Local

    Invitație la Maibaumfest Sântana
    Secția cu predare în limba germană a Liceului Tehnologic „Ștefan Hell” din Sântana invită publicul la Maibaumfest – Sărbătoarea Pomului de Mai. 1

    Local

    Premierul slovac Robert Fico a fost operat din nou. Starea sa se menţine foarte gravă
    Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine gravă, potrivit declaraţiilor directoarei spitalului unde este internat şi ale ministrului de interne, Robert Kalinak, transmit agenţiile AFP şi TASR.

    Local

    Concursul „Cunoașteți opera lui Doinaș”, la o nouă ediție
    Sântana a găzduit zilele acestea ediția cu numărul opt a concursului „Cunoașteți opera lui Doinaș”, destinat elevilor de gimnaziu și liceu.

    aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.