O mie de arădeni pe lună în plus pe Facebook

De Monica Ardelean
1Comentariu
O mie de arădeni pe lună în plus pe Facebook
Peste 3.000 de arădeni au devenit utilizatori facebook  doar în ultimele trei luni. Numărul total al celor care şi-au setat ca oraş Aradul pe cunoscuta  reţea de socializare a ajuns la 153.280, cu 3.130 mai mulţi ca la finele lunii noiembrie 2015.

Încă suntem pe locul 9 în topul oraşelor cu cei mai mulţi utilizatori după  Ploieşti, Craiova, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca,  Timişoara şi Bucureşti care deţine supremaţia cu cei peste 2 milioane de utilizatori din cei peste 8 milioane de utilizatori din România. Dar avem mai mulţi utilizatori ca oraşe precum Oradea, Sibiu, Piteşti, Caransebeş sau Hunedoara.

Potrivit Facebrands.ro (serviciu de monitorizare a paginilor româneşti create pe Facebook), cei mai mulţi utilizatori provin din grupele de vârstă 25-34 ani şi 18-24 ani.  În ceea ce priveşte atracţia  pentru  facebook  se poate pune aproape semnul egal între bărbaţi şi femei, cu un uşor avantaj pentru bărbaţi care deţin 61,32% din totalul utilizatorilor la nivel naţional. În ceea ce priveşte starea civilă a utilizatorilor, raportul între oamenii singuri şi cei căsătoriţi este în favoarea celor căsătoriţi (62,86% cupluri şi 25,44% singuri).

Aradul, pe locul 35

Pagina Arad se bucură de succes la secţiunea pagini de turism şi vacanţe unde ocupă locul 35 din 972, cu 54.299 de fani.



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor