Primăria adună deșeuri electrice și electronice

De Diana Dutu
Primăria adună deșeuri electrice și electronice
Acțiunea de colectare va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, între orele 10.00-17.00, în mai multe puncte din municipiu.

„Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, acesta este îndemnul adresat arădenilor de către Asociația RoRec și Primăria Municipiului Arad. Acţiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, între orele 10.00-17.00.

Puncte de colectare

Arădenii sunt invitați să predea deşeurile electrice şi electronice în mai multe puncte de colectare din municipiul Arad. Acestea vor fi amenajate în următoarele locuri: *Alfa – în spatele supermarketului Carrefour, lânga Biserică; *Micălaca – str. Abrud, în spatele Bl.129, sc C / Piața Miorița; *Zona Gării – Platou Grădinița PP15, str.Avrig; *Vlaicu – Piața Agroalimentară, la intrarea în hală; *Grădiște – Platou Școala Gimnazială „Aron Cotruș”, str. Romanței; Aradul Nou – Calea Timișorii nr.39, în fața Centrului de Zi pentru Vârstnici.

Premii

Asociația RoRec oferă premii pentru deșeurile de echipamente electrice și electrocasnice predate. Astfel, vor fi acordate: *trei cupoane valorice de 10 lei pentru combine,vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete; *două cupoane valorice de 10 lei pentru mașini de spălat rufe și vase, uscător de haine, aparate de aer condiționat întregi și complete; *un cupon valoric de 10 lei pentru alte deșeuri electrice întregi și complete în greutate de minimum 20 kg. Cupoanele valorice se pot folosi pentru orice cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

La domiciliu

Pentru echipamentele grele sau voluminoase este pus la dispoziție serviciul gratuit de colectare de la domiciliu sau de la sediul societăților comerciale, pe bază de programare la numărul de telefon 0751.302.123 sau tel verde gratuit 0800.444.800.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !