Salarii de 1.500-2.400 euro pentru arădenii care vor să lucreze în Germania

De Diana Dutu
6Comentarii
Salarii de 1.500-2.400 euro pentru arădenii care vor să lucreze în Germania
Prin reţeaua EURES România, care dispune de 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier–gastronomic.

15 posturi de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist, 15 de ospătar, 5 posturi de barman și 15 posturi de personal în industria gastronomiei de sistem. Toate sunt accesibile arădenilor calificaţi în domeniul hotelier–gastronomic, interesaţi să desfașoare o activitate sezonieră în Germania.

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu și cunoștinţe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500–2.200 euro brut/lună pentru posturile de ospătar și barman, 1.700–2.400 euro brut/lună pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist și de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.
Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Arădenii care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Selecţia va avea loc la București, în luna octombrie 2015.

Documente

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor