„Şanse egale pentru toţi”

De Daniel Scridon
„Şanse egale pentru toţi”
Echipa INTEGRA a organizat a doua ediție a concursului sportiv pentru persoane cu dizabilități mentale, în cadrul proiectului ,,Șanse egale pentru toți”, finanțat de Centrul Municipal de Cultură și sprijinit de Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Cele 7 delegații de la Fundația RCE Speranța Copiilor, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Liceul Special Sfânta Maria, DDAC, DGASPC, Fundația de Abilitare Speranța Timișoara și Asociația Integra Arad au înscris în concurs 100 sportivi.
„Ne-au onorat cu prezența echipa Fundației de Abilitare Speranța din Timișoara, care au oferit o lecție despre importanța implicării părinților. Am mai primit o lecție de la voluntarii care s-au implicat activ în toată desfășurarea evenimentului. Impresionant a fost valul de aprecieri și încurajări din partea publicului (preșcolari, elevi, liceeni și studenți) către sportivi, dar și dedicația tinerilor care au acompaniat sportivii pe toată durata concursului. Sportivii au concurat la alergare, aruncarea la țintă și badminton. Cu determinare și străduință au cucerit medalii și diplome, dar și inimi. Alături de ei au fost baschetbalistele de la Univ Goldiş ICIM, fete care nu s-au sfiit să dea drumul sentimentelor, să admire și să felicite sportivii speciali. Pe scurt, am creat momente de Bucurie, Răsplată, Recunoaștere, Iubire, pe care doar cei care participă la acest gen de manifestări le înțeleg. Știm că dacă măcar pentru un om am făcut ceva bun, scopul a fost atins. Împreună am bucurat 100 suflete. Deja visăm la următoarea ediție …” – spune Camelia Oprea, președinte la INTEGRA Arad, Asociația persoanelor cu dizabilități mentale.
Mulţumiri pentru ajutor Asociației Cetatea Voluntarilor, Asociației Mobilizeaza-te!, prof. Gabriel Iazbinscky, arbitrilor, voluntarilor, baschetbalistelor, tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !