„Şi tu poţi deveni poliţist”

De Ioana Costas
„Şi tu poţi deveni poliţist”
Campania „Şi TU poţi deveni POLIŢIST”, continuă în şcolile arădene.

ARAD. Poliţiştii arădeni au desfăşurat – şi în această săptămână – activităţi în cadrul campania la nivel naţional „Şi TU poţi deveni POLIŢIST”, planificată în perioada martie-iunie şi octombrie-decembrie 2015. Activităţile desfăşurate în cadrul campaniei au constat în participarea la sesiuni de informare a elevilor, de clasa a XI-a şi a XII-a, prin organizarea de întâlniri în liceele arădene, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural, în vederea promovării mesajelor campaniei. „Campania are ca scop promovarea în rândul elevilor a profesiei de poliţist cât şi a ofertei educaţionale a unităţilor de învăţământ specializate, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în cazul celor care optează pentru studii universitare, respectiv una din cele două şcoli de Agenţi de Poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ este o instituţie de învãţãmânt superior acreditată, din reţeaua instituţiilor de învãţãmânt superior de stat şi face parte din categoria universităţilor de educaţie şi cercetare, desfăşurând activităţi de învăţământ superior, organizate prin programe de studii universitare de licenţă, masterat şi doctorat, în domenii şi specializări acreditate, precum şi alte forme de pregătire, de perfecţionare şi specializare. Şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne ce fac parte din sistemul naţional de învăţământ sunt Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“ Cluj-Napoca.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad prin poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Preventive a Criminalităţii, Serviciului Resurse Umane şi Compartimentului de Relaţii Publice, va derula această campanie şi în perioada următoare, în toate liceele din judeţul Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !