Sponsorizare de 40.000 de euro pentru Secţia Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică

De Diana Dutu
1Comentariu
Sponsorizare de 40.000 de euro pentru Secţia Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică
© FOTO: D.D.
Două companii au dotat secţia Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu mobilier medical și electrocasnice.

De câteva zile, micii pacienţi ai Secţiei de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică au parte de un plus de confort în saloanele în care sunt internaţi. Un plus de confort de… 40.000 de euro care se traduce în: 35 de paturi (cu saltele și noptiere fiecare), 4 canapele de consultații, ajustabile, o canapea de consultații fixă, un cărucior pentru medicamente dar și aparatură electrocasnică, pentru utilarea saloanelor din cadrul secției: 3 televizoare, 3 frigidere, 3 cuptoare cu microunde și 3 aparate de aer condiționat. Toate acestea au fost donate de două firme – SC Webasto România SRL și SC Baupartner Construct SRL – în baza unor contracte de sponsorizare încheiate cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Recunoştinţă

„Le mulțumim celor două firme pentru ajutorul acordat și mai ales pentru interesul arătat față de Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică. Aceste dotări sunt de un real folos atât pentru pacienții secției, cât și pentru aparținătorii acestora. Prin utilarea saloanelor cu paturi și noptiere noi, dar și cu aparatură electrocasnică, se îmbunătățesc considerabil condițiile de internare, mai ales că în multe cazuri, pe perioada spitalizării, copiii sunt însoțiți de mamele lor. Ne dorim ca pe viitor să beneficiem și de un proiect de reamenajare care să corespundă necesităților secției noastre și care să sporească și mai mult confortul pacienților” – subliniază dr. Adrian Pavel, şeful Secției Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean.

La rândul său, managerul unităţii medicale, ec. Carmen Lucuţa, punctează: „Cu sprijinul celor două companii, Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică are acum mobilier medical nou și aparatură electrocasnică pentru saloane, dar și echipamente necesare personalului medical. Le mulțumim pentru donații dar și pentru faptul că datorită lor, copiii internați pe secție vor beneficia de un confort sporit.”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor