Spre Antalya cu Atlasjet!

De Daniel Scridon
21Comentarii
Spre Antalya cu Atlasjet!
Tour-operatorul Berenz Travel leagă Aradul de îndrăgita staţiune din Turcia.

Mulţi au fost sceptici şi au luat în derâdere informaţia publicată de noi că vom zbura, din vara anului viitor, spre Antalya de pe Aeroportul Internaţional Arad. Astăzi (re)venim, aşa cum am promis, cu detalii, din care veţi putea lesne constata că nu e nimic electoral în această ştire de interes pentru iubitorii de concedii pe tărâm turcesc. Nădăjduim că nu se va încerca politizarea reuşitei tour-operatorului arădean, care a izbutit să lege Aradul de Antalya, pentru că nu ar fi … fair-play.

După zece ani!

Cornelia Berenz, reprezentanta Agenţiei Berenz Travel Arad, a vorbit pentru Jurnal Arădean-Aradon despre această reuşită: „Am reuşit, graţie colaborării cu tour-operatorul turc, Calypso Prestige, să legăm Aradul de Antalya, printr-o cursă directă de pe Aeroportul Internaţional Arad. Este o certitudine faptul că vom zbura spre Antalya din oraşul nostru. Compania care va opera în regim charter este Atlasjet, prima cursă fiind programată vineri, 9 iunie 2017. Vor exista plecări săptămânale, ultima fiind programată pe 8 septembrie 2017. Practic, după zece ani, Aradul va avea, din nou, legătura directă cu Antalya. Sperăm ca de această dată să nu fie vorba doar despre un sezon, pentru ca arădenii să nu mai fie obligaţi să zboare de pe Timişoara, Cluj sau Budapesta”.

Aşii din mânecă

Întrebată despre rentabilitatea acestor curse Arad-Antalya, d-na Cornelia Berenz ne-a explicat: „Vom încerca să atragem turişti şi din judeţele învecinate. Avem câţiva aşi în mânecă: tarife mai mici, întrucât taxele de aeroport sunt mai reduse; orar de zbor mai bun, cu întoarcere din Antalya după-amiaza, la ora 15, ceea ce va fi un mare atu, mulţi dintre clienţi fiind nemulţumiţi anul acesta cu plecările prea matinale spre casă, şi transferurile gratuite pe care le vom asigura turiştilor din alte judeţe”.

Şi alte curse

Companie aeriană cu sediul în Istanbul, Atlasjet îşi are baza operaţională pe Aeroportul Ataturk din Istanbul şi, va încerca, să lege Aradul de Turcia, dar şi de alte destinaţii europene începând cu 2017. Discuţiile sunt avansate în acest sens, flota Atlasjet fiind bazată pe avioane Airbus.

Încă o companie aeriană?

Tot de la reprezentanta Berenz Travel am aflat că se poartă discuţii cu încă un tour-operator care ar dori să lege Aradul de Antalya, dar şi de alte destinaţii turistice, printr-o altă companie aeriană. Rămâne să urmărim cu interes dacă „negocierile” se vor finaliza cu succes, iar arădenii vor avea posibilitatea de a alege varianta cea mai convenabilă.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor