Terapia „Vampir” la MedLife Genesys

Terapia „Vampir” la MedLife Genesys
ADVERTORIAL. Toți visăm la tinerețe fără bătrânețe, dar din păcate tenul tern și lipsit de viață este primul care anunță cu adevărat trecerea anilor. Terapia „Vampir” sau PRP-ul este un tratament personalizat care hrănește pielea în profunzime, folosind o substanță biocompatibilă, realizată prin prelucrarea plasmei pacientului.

Procedura este minim invazivă și este recomandată în diverse probleme dermato-estetice: reducerea ridurilor fine, inclusiv a celor din jurul ochilor sau gurii, diminuarea aspectului porilor dilatați și a seboreei faciale, îmbunătățirea texturii pielii, reducerea vergeturilor și cicatricilor post-acneice, traumatice sau chirurgicale și regenerarea părului în zonele cu alopecie sau calviție.

PRP (platelet-rich plasma) este plasma concentrată obținută prin centrifugarea sângelui venos, care are un conținut foarte bogat în trombocite și factori de creștere. Această tehnică de bioregenerare este cunoscută și sub numele de “Terapia Vampir”, deoarece folosește sângele propriului pacient, recoltat printr-o simplă puncție venoasă la nivelul antebrațului.

Astfel, pacientul beneficiază de un produs 100% propriu, fiind ideal pentru cei care nu doresc utilizarea de substanțe de natură exogenă. Prin acest tratament se stimulează propriul organism, pentru reabilitarea funcțiilor normale: regenerarea celulară, producerea de colagen și oxigenarea tisulară. Injectarea PRP este contraindicată în boli cronice severe, boli metabolice, neoplazii, trombocitopenie și pacienților care urmează un tratament anticoagulant.

Doamna doctor Bota Izabel, medic specialist dermatovenerologie, realizează această procedură în cadrul hyperclinicii MedLife Genesys. Află mai multe despre terapia „vampir” și programează o consultație, apelând telefon 0257 960.